Connect with us

Hír

Elway 2021-ig folytathatja a munkát Denverben!

A Denver Broncos és a csapat jelenlegi GM-je, John Elway egy új, ötéves szerződést írt alá hétfőn, melynek következtében Elway 2021-ig Denverben folytathatja a munkát.

 

 

Nagyon örülünk, hogy sikerült hosszú távon megállapodnunk Johnnal. Az elmúlt hat szezonban bizonyította, hogy a legjobb GM-ek közé tartozik. Bemutatta, hogy milyen jó érzéke van még mindig a focihoz, az üzlethez és ahhoz, hogyan kell felépíteni egy versenyképes csapatot. Semmi kétség afelől, hogy ez egy nagyszerű szerződés a csapat, a szurkolók és az egész franchise számára. Most, hogy sikerült biztosítani a hosszú távú együttműködést, már teljes koncentrációval vághatunk bele a munkába és készülhetünk a 2017-es szezonra.

-nyilatkozta a Broncos CEO-ja, Joe Ellis.

Új szerződésével, Elway a liga legjobban fizetett GM-je lett, majdnem kétszer annyit keres, mint az eddigi rekorderek, Ozzie Newsome és John Schneider, akik mindketten 3.75 millió dolláros éves fizetést kaptak a Baltimore Ravenstől, illetve a Seattle Seahawkstól. Azt persze nem lehet állítani, hogy érdemtelenül kap ennyit a játékosként kétszeres SB győztes egykori irányító, ugyanis amióta kinevezték erre a posztra, a csapat mindig pozitív mérleggel zárt, e mellett pedig kétszer is Super Bowlba jutott a Broncos, amik közül egyet, 2015-ben meg is nyert.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!