Connect with us

Hír

Elcserélné korábbi első körös elkapóját a Colts

Chris Ballard, a Colts jelenlegi general managere azon munkálkodik, hogy Andrew Luck köré egy életképes csapatot építsen, és ebbe beletartozik az előző rezsim hulladékjainak eltávolítása is. A védelem alapos ráncfelvarráson esett át, most a támadósoron szeretne kozmetikázni kicsit, aminek első lépése Phillip Dorsett áruba bocsátása.

 

 

Dorsett a 2015-ös draft első körében érkezett a Coltshoz, ami már akkor is kicsapta sok szurkolónál a biztosítékot, a teljesítménye pedig nem szolgált rá arra, hogy az elégedetlenkedő hangok megszűnjenek a későbbiekben. Úgy tűnik már a csapat sem nagyon hisz benne, hiszen a trading blockra, azaz a cserélendő játékosok közé helyezték. Más kérdés, hogy vajon ki ajánlana bármit is érte, mikor a csapatok is ugyanúgy látták őt játszani mint a Colts vezetősége. A fizetése még nem verdesné az eget a trade-elő csapat számára, a Colts meg a jelek szerint hajlandó lenne benyelni azt a nagyjából 3 millió dollárnyi halottpénzt ami az elcserélésével járna.

 

A 24 éves elkapó 26 meccsen lépett pályára az NFL-ben, ezeken 53 elkapásból 753 yardot és 3 TD-t szerzett. A 2014-es elkapó classt az egyik legjobbként emlegetik a liga történelmében, hát az egy évre rákövetkező már nem okozott ekkora örömöt a csapatoknak. Abban az évben Kevin White, Breshad Perriman, Nelson Agholor és Phillip Dorsett is az első körben kelt el, és egyelőre egyikük sem bizonyult zseniális ötletnek. Egyedül Amari Cooper és DeVante Parker az, akik az első körösök közül életképes látványt nyújtanak a pályán.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!