Connect with us

Hír

Yanda szezonja is véget ért két hét után

Nem csak a Carolina Panthers veszített el kulcsembert a 2-0-ás mérleggel rendelkező csapatok közül. A Baltimore Ravens ugyanis Jeff Zrebiec információi szerint (Baltimore Sun), a csapat All-Pro guardja, Marshal Yanda lábtörést szenvedett a vasárnapi Browns elleni összecsapáson. Ennek következtében pedig a szezon hátralevő részét a pálya széléről kénytelen figyelni.

 

 

A 33 éves guard a csapat legkonzisztensebben teljesítő játékosa, helyettesítése rendkívül sok problémát generálhat a Ravens támadófalában, amely Ricky Wagner elvesztésével már gyengült a nyáron. Most Yanda kiválása a fal belső részét érintheti érzékenyen.

Yanda helyét vasárnap Tony Bergstrom vette át és valószínűleg jövő héten már ő kerül a kezdőbe. Bergstromot még a Cardinalstól szerezték meg egy 2018-as hetedik körös kondicionális pickért cserébe. Ettől függetlenül a poszt mélyítése szükséges, így meggondolandó lenne a Ravens részéről, hogy esetleg visszaigazolják egykori játékosukat, Jeremy Zuttah-t.

Nem csak a kiváló guard esett ki a Ravenstől a szezon hátralevő részére, hanem a linebacker Bam Bradley is, aki ACL szakadást szenvedett, így őt sem látjuk már idén a pályán.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!