Connect with us

Hír

Dalton lehet a tisztogatás következő áldozata Cincinnatiben

Négy nap alatt két meccsen, kilátástalan támadójáték és 0 touchdown. Ez a Cincinnati Bengals idei támadósorának teljesítménye, nem csoda, hogy megváltak az egységért felelős edzőtől. A hal azonban a fejétől bűzlik többnyire, ahogy a régi mondás tartja, így nem kizárt, hogy újabb változások lépnek életbe Cincinnatiben.

 

 

A következő az irányító poszt lehet. A csapat egyelőre még azt kommunikálja, hogy Andy Dalton csapatnál betöltött pozíciója megingathatatlan, azonban az öltözőben már koránt sem ennyire felhőtlen és egyértelmű a helyzet. Az eddigi gyenge szereplést sok mindenre lehet fogni, a korábbi OC hívásaira, a támadófal nem létezésére, azonban hogyha hasonlóan effektív lesz az új koordinátorral is a támadósor, akkor könnyen lehet Dalton a következő személy, akit eltávolítanak jelenlegi pozíciójából.

Ha valóban padra ültetik a vörös veszedelmet, akkor A.J. McCarron előtt nyílhat meg a lehetőség. Persze, ha irányítókérdés alakul ki egy csapatnál, akkor akarva-akaratlanul is felmerül Colin Kaepernick is.

A három irányítóban azonban egy közös: ugyanannyi TD-t és győzelmet szereztek csapatuknak a 2017-es szezonban – és ez nem a padon ülő McCarronra vagy a csapat nélküli Kaepernickre nézve gáz…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!