Connect with us

Hír

Strongot kivágta a Texans

Nagy hiány van elkapóból a Houston Texansnál, de ezt nem az eltiltásából visszatérő Jaelen Stronggal szeretnék megoldani. A Bengals ellen nem volt elkapása és egy darabig biztosan nem is lesz neki a Texans színeiben.

Strong még a nyáron, Miamiban keveredett bele egy marihuána birtoklásos ügybe, amiért végül egy egymeccses eltiltással kezdte a szezont. A csapathoz való visszatérése pedig nem sikerült túlságosan jól, hiszen egyetlen egy elkapásra sem futotta tőle.

Elküldése két okból is érdekes. Egyrészt a houstoni irányító versenyben nem ártana, ha valaki tudna asszisztálni Watson és Savage versengéséhez. Jelen pillanatban egyiküket sem segíti sem a fal, sem az elkapók. A másik tényező pedig, hogy fogynak a célpontok. Ugyanis nincsen egészséges TE a csapatban és az éppen egészséges elkapók is kritikán alul teljesítenek. A frissen megfizetett Hopkins sem tudja igazán hozni azt a régebbi elit szintet. Pedig ő még Osweilerrel sem volt teljesen elveszve.

A Houston a létszám kitöltése érdekében leigazolta Andy Jonest. Nem tudni, hogy mire lesz képes a srác, de ebben a vakok távolba néző versenyében akár még egy kezdő helyet is megcsíphet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!