Connect with us

Hír

Fox: 11 lyukas poszt van a keretben

A Packers elleni vereség után ismét elővették a Mikge Glennon – Mitchell Trubisky cserét a Bearsnél, hogy vajon mi kell még az edzői stábnak ahhoz, hogy az idén draftolt irányítóval lépjenek pályára. John Fox, a Bears főedzője érdekes módját választotta Glennon megvédésének – a többi játékost is szidta.

 

 

Nem gondolom, hogy csak a QB poszt lenne a kérdéses a csapatban, mégis mindig erről faggatnak. Tudom, hogy nagyon sokan élvezik ezt a helyzetet, de az a helyzet, hogy nem egy poszt nálunk a kérdéses, hanem 11. És még nagyon sok munkánk lesz abban, hogy ezt a 11 lyukat betömjük a csapatban.

– mondta Fox.

 

Való igaz, az első két turnoverről nem igazán tehetett Glennon, hiszen az egyik egy vakoldalról érkezett ütés volt, a másik pedig egy rossz snap a centertől, ez a kettő pedig elég hamar megpecsételte a meccs kimenetelét (a két interception viszont már az ő sara). Ugyanakkor a Bears nem akarja elsietni Trubisky bevetését, talán még Mark Sanchezt is előbb dobnák pályára mint féltve őrzött irányítójukat. 10 nap múlva játszanak legközelebb, szóval egyáltalán nem lenne meglepő egy irányítócsere a Maciknál.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!