Connect with us

Hír

McAdoo: Nyernünk kéne már egy nyomorult meccset

Óriási meglepetésre még nem nyert 2017-ben meccset a sokak által a csoportja megnyerésére is esélyes New York Giants, ez pedig egyre jobban frusztrálja a franchise-t, élükön Ben McAdoo főedzővel.

 

 

Két hete még viszonylag nyugodtan konstatálta a Lions elleni vereséget követően, hogy 0-2-ről még nincs minden veszve, most azonban már 0-4 az állás, ami a száraz statisztikák szerint már reménytelen helyzet: mindössze egy csapatnak jött össze az a bravúr, hogy ilyen kezdést követően rájátszásba jutott. McAdoo értelemszerűen csalódottságát fejezte ki a legutóbbi meccs utáni sajtótájékoztatón, ahol elmondta, hogy most már nyerniük kell egy nyomorult meccset.

 

Erre jövő héten sor kerülhet, hiszen a szintén 0-4-el álló Los Angeles Chargerst látják vendégül a “Kétségbeesett Bowlon”, ahol – hacsak nem lesz döntetlen – valamelyik csapat megszakíthatja negatív sorozatát. Egyik csapat sem áll rossz játékosokból, mégis sorra jönnek ki rosszul a meccseikből, ezt McAdoo is kiemelte. Rengeteg hiba tarkítja a támadó, védő és special team játékokat is, amik eddig rendre visszaütöttek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!