Connect with us

Hír

A Jaguars is rúgót cserélt

Egy jó rúgó mérkőzéseket dönthet el, tartja a mondás. Egy feljövőben lévő csapat, mint a Jaguars pedig nem engedheti meg magának, hogy értékes pontokat hagyjon a meccsben. Ennek megfelelően kivágták Jason Myerst és leigazolták a volt Chargers játékos, Josh Lambot.

 

 

Myers koporsójába a vasárnapi Rams elleni mérkőzés verte be az utolsó szögeket, ugyanis két field goalt sem tudott értékesíteni a meccsen. A csapat kikapott, így pedig nehezebb volt ez felett szemet hunyni. Myers statisztikái amúgy sem fényesek, az idei évben 15 próbálkozásból már 4 kihagyott rúgása is volt és 2 extra pontot is mellé pozícionált. Ráadásul életében nem értékesített 47 yardnál messzebbről lehetőséget.

 

Helyére a koreai csodagyerek miatt létszámfelettivé vált Josh Lambo érkezett, akinek elengedését a Chargers szurkolók már lehet hogy bánnak. Lambo soha nem tartozott a legpontosabb kickerek közé, de egy ligaátlag szinten rugdosta a bogyókat. Kevés az igazán megbízható rúgó a ligában, de ha valaki a kötelező rúgásokat teljesíti az megőrizheti az állását.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!