Connect with us

Hír

Dan Quinn: Julionak több labdát kell kapnia

Az Atlanta Falcons döcögősebben kezdi az évet, amelyről egyelőre nehéz eldönteni, hogy a Super Bowl hangover, Kyle Shanahan távozása vagy az erősebb ellenfelek miatt van-e így. Mindenesetre most vasárnap egy 17 pontos előnyt sikerült leadniuk, ezzel pedig már két meccses vereségsorozatban vannak.

 

 

Quinn nem csak az eredmények, de a mutatott játék miatt sem boldog. Az egyik legnagyobb hiányérzete Julio Jones bevonásával van, pedig ha valakinek egy ilyen elkapója van, nehéz elképzelni, hogy sokszor mellőzi.

 

Jones hat elkapásból 72 yardot szerzett most hétvégén, de összesen csak hétszer vette célba Ryan. Az egész szezont figyelembe véve pedig 25 elkapása van 37 targetből, ami mérkőzésenként 6 targetet mutat. Ezek a mutatók messze alulmúlják Jones karrierstatisztikáit, így teljesen érthető ha Quinn mást szeretne látni. Mondjuk ehhez nem ártana ha a playhívásokat megváltoztatnák, mert a Quinn érában a futások száma jelentősen megnövekedett és jelenleg is túlsúlyban vannak, márpedig így nehéz mindig Julio kezébe juttatni a labdát.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!