Connect with us

Hír

Jöttek-mentek a Patriotsnál

A New England Patriots próbálta elkerülni az elkerülhetetlent, de nem sikerült. Field Yates információi szerint a csapat hivatalosan is IR-re tette Dont’a Hightowert.

A linebacker még a Falcons elleni mérkőzésen sérülést, azonban a Patriots orvosai nem zárták ki azonnal Hightower visszatérésének lehetőségét, így viszont már egyértelműen nem számolhatnak vele Belichickék a szezon hátralevő részében.

 

 

Szintén a linebacker posztot érinti, hogy Shea McClellint hiába tette a szezon elején visszatérős IR-re a Patriots, Mike Garafoló értesülései alapján hiába edzett már limitáltan, nem fog visszatérni.

A védelem egyik tartóoszlopa tehát hivatalosan is kiesett, miközben egy a rotációban hasznos játékost továbbra is nélkülöznie kell a New Englandnek, így más területre kell helyezni a hangsúlyt. Ezért is történhetett meg, hogy a csapat leigazolta a defensive tackle Ricky Jean Francois-t. Jean Francois a Packersszel kezdte meg a szezont és szerepelt Wisconsinban a múlt hétig. Kivágását megelőzően hat mérkőzésen lépett pályára Green Bayben.

 

 

Jean Francois egyértelműen a fal közepébe érkezett, a futás elleni védekezést erősítvén épülhet be a Patriots amúgy is bő DT rotációjába.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!