Connect with us

Hír

Brady: Semmi nem garantálja, hogy itt fejezem be

Az NFL egy olyan sport, ahol szinte senkinek nincs bérelt helye, hiszen bármikor elcserélhetnek vagy elbocsáthatnak, vagy csak simán nem hosszabbítanak veled, akármekkora ikon vagy. Így van ezzel Tom Brady is, aki tisztában van azzal, hogy még vele is előfordulhat, hogy egy másik csapatban fejezi be karrierjét.

 

 

Múlt héten pont a Patriots cserélte el Jimmy Garoppolót, akit sokan Tom Brady utódjának tartottak, de a 40 éves irányítózseni még nem tervezi szögre akasztani a sisakot, a fiatal Garoppolo meg érthető okokból játszani akar. Brady egy interjúban elmondta, hogy simán megtörténhetett volna, hogy tőle köszönnek el a fiatalabb irányító miatt, és erre minden játékos fel van készülve tudat alatt.

 

Semmi nem garantálja, hogy itt fejezem be a pályafutásom, ez az NFL velejárója. Én azért őszintén remélem, hogy még sokáig itt maradok, de ha a csapat nem így gondolná, akkor természetesen máshol próbálkoznék játszani. A történelemben rengeteg nagy nevet vagy ikont láthattunk más csapatban is játszani, mint ahol legendává vált. Ez rám is igaz lehet, sosem tudhatod, mit hoz a jövő, hiszen gyakran a kemény munka vagy a csapatban töltött megannyi szép éved sem elég a maradáshoz, és ezzel minden játékos pontosan tisztában van. Imádom Bostont, imádom a csapatot, így igyekszem a legmagasabb szinten játszani, hogy ez velem ne történjen meg.

 

Bradynek felvetették az interjú során, hogy mi lett volna, ha ő kerül a 49ershez – ahogy arról volt is pletyka állítólag – amire ő csak annyit felelt, hogy így legalább a szüleinek nem kellene annyit utaznia a meccseire.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!