Connect with us

Hír

Haden: Imádom az esélyeinket!

Joe Haden, a Steelers cornerbackje izgatottan várja első Playoff szereplését. Hat évig volt a Cleveland Browns játékosa, mielőtt Pittsburghbe került volna, így még nem volt része az igazi rájátszás hangulatot átélni. Szentül hiszi, hogy nem számít ki ellen és hol kell majd játszaniuk, nyerni fognak.

Imádom az esélyeinket! Tényleg nagyon izgatott vagyok, mert ezekkel a támadókkal és védőkkel minden lehetőségünk megvan arra, hogy bárkit legyőzzünk. A tehetségünk mindenkiénél nagyobb. Nem érzem, hogy bárki jobb lenne nálunk, csak ki kell mennünk a pályára, teljesítenünk kell és megcsinálni a playeket.

A Patriots elleni vereség után a világ tudtára adta a véleményét és a Twitteren megüzente a New Englandnek, hogy bizony még találkozni fognak, és ezzel nincs még vége.

Haden nem játszott a 10. játékhét óta, amikor eltört a szárkapocscsontja, de készen áll a visszatérésre. Állítása szerint 85%-os formában van és várja, hogy pályára léphessen. Mindent meg fog tenni a győzelem érdekében és a maximumot fogja nyújtani a további meccseken.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!