Connect with us

Hír

Ron Rivera hosszabbított!

Karácsony környékén merült fel először, hogy Ron Rivérával hosszabbítana a Panthers, és ez a mai napon meg is történt. A csapattal a Super Bowlt is megjárt főedző 2020-as szezon végéig hosszabbította meg kontraktusát.

 

 

Ahogy az ismert, a Panthers körül most nagy a fejetlenség, hiszen nem csak új GM-et, de új tulajdonost is kell majd találniuk, ám új főedzőt már nem akartak. Bár szerződése még érvényes lett volna a következő évre, a Panthers illetékesei nem merték megkockáztatni, hogy valamelyik franchise lenyúlja előlük. Rivera ugyanis elég kapós név lenne a szabadúszó edzők között, de így megelőztek több bajt is.

 

Az egyik a már említett csábítás, például korábbi csapatától, a Chicago Bearstől, ahol játékosként szép éveket töltött. A másik pedig, ha mondjuk a Panthers megnyerné a Super Bowlt, akkor további három szezonra biztosítva lenne a győztes hadvezér, ennél többet egy franchise sem kívánhat magának.

 

Pláne ha ránézünk a bérére. Miután többen fogtuk a fejünket a Grudennek kifizetett szerződés után, Rivera “diszkont áron” ment bele a hosszabbításba. A két éves hosszabbítás $15,5 milliót hoz majd a konyhájára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!