Connect with us

Hír

Továbbra is Rivera kezébe adnák a Pantherst

A Carolina Panthers a tegnapi kiszenvedett győzelmének hála bejutott a rájátszásba, Ron Rivera irányítása során már nem először. Jelenleg most sok kérdőjel van a csapat háza táján, de a főedző posztot mindenképp megszilárdítanák.

 

 

A Panthers az offseason során GM-et cserélt, és ideiglenesen a régi-új szakember, Marty Hurney kezébe került a gyeplő, aki júniusig tölti be ezt a posztot a franchise-ban. Hogy utána marad, vagy más GM lesz, egyelőre nem tudni, de sokan előbbire látnak esélyt. Mint ahogy az is képlékeny, hogy kié lesz a franchise, ugyanis a tulajdonos Jerry Richardson egy kirobbanó botránya miatt kénytelen lesz eladni ékszerdobozának legfényesebb gyémántját.

 

A sok kérdőjellel tarkított jövőben szeretnének legalább egy valamit, amire építkezhetnek, ez pedig Ron Rivera, akinek a szerződését szeretnék meghosszabbítani, dacára annak, hogy nem tudni, ki lesz az új GM és tulajdonos jövő nyáron. A tegnapi győzelem ugyanakkor csak jobban erősíti a megtartási szándékot, de sietniük kell. Rivera még 2016-ban írt alá egy három éves, $19,5 milliós hosszabbítást, ami már csak a jövő szezonra érvényes, ráadásul elég kapós név lenne a szabadúszó edzők között. Többek között játékoskarrierjének meghatározó csapata, a Chicago Bears is biztos fenné rá a fogát.

 

Hogy mikor lesz hivatalosan is lepapírozva, azt egyelőre nem tudni, de vélhetően ez a tulajdonosváltásig nem történik meg.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!