Connect with us

Hír

Atlantában Ryan hosszabbítása a fő cél

Az Atlanta Falcons egy éve a Super Bowlra készült, idén a Divisional körig jutottak, ahol egy szoros meccsen az Eagles legyőzte őket. Tavaly Matt Ryan MVP lett az alapszakaszban nyújtott teljesítményének köszönhetően, de ebben a szezonban ezt a remek teljesítményt nem sikerült megismételnie. Az Atlanta így már az offseasonre készülhet, aminek egyik fő célja, hogy a szerződése utolsó évébe lépő franchise irányítóval sikerüljön hosszabbítani.

Thomas Dimitroff, a csapat General Managere jelentette ki a szezonvégi értékelőn, hogy a fő cél Ryan szerződésének hosszabbítása lesz. Ryan a következő idényre 19,25 millió dollárt fog kapni a csapattól, most az a nagy kérdés, hogy mennyiért fog hosszabbítani az irányító. Jelenleg az tűnik reálisnak, hogy egy Stafford, Carr szintű szerződést fog kapni, tehát az egyik legjobban fizetett irányító lehet a ligában.

Sokak szerint kérdéses, hogy Ryan megér-e egy körülbelül évi 25 milliós szerződést vagy esetleg sikerül kevesebbért megegyezni a csapatnak és a játékosnak. A Falcons nincs jó alkupozícióban, hiszen igazából egy franchise irányító annyit kér, amennyit nem szégyell és nem igazán tud vitatkozni a csapat, mivel nem veszíthetik el Ryant. Persze azzal lehet rá hatni, hogy ha túl sokat kér, akkor kevesebb marad másra és így rosszabb csapatot tudnak köré építeni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group