Connect with us

Hír

Atlantában Ryan hosszabbítása a fő cél

Az Atlanta Falcons egy éve a Super Bowlra készült, idén a Divisional körig jutottak, ahol egy szoros meccsen az Eagles legyőzte őket. Tavaly Matt Ryan MVP lett az alapszakaszban nyújtott teljesítményének köszönhetően, de ebben a szezonban ezt a remek teljesítményt nem sikerült megismételnie. Az Atlanta így már az offseasonre készülhet, aminek egyik fő célja, hogy a szerződése utolsó évébe lépő franchise irányítóval sikerüljön hosszabbítani.

Thomas Dimitroff, a csapat General Managere jelentette ki a szezonvégi értékelőn, hogy a fő cél Ryan szerződésének hosszabbítása lesz. Ryan a következő idényre 19,25 millió dollárt fog kapni a csapattól, most az a nagy kérdés, hogy mennyiért fog hosszabbítani az irányító. Jelenleg az tűnik reálisnak, hogy egy Stafford, Carr szintű szerződést fog kapni, tehát az egyik legjobban fizetett irányító lehet a ligában.

Sokak szerint kérdéses, hogy Ryan megér-e egy körülbelül évi 25 milliós szerződést vagy esetleg sikerül kevesebbért megegyezni a csapatnak és a játékosnak. A Falcons nincs jó alkupozícióban, hiszen igazából egy franchise irányító annyit kér, amennyit nem szégyell és nem igazán tud vitatkozni a csapat, mivel nem veszíthetik el Ryant. Persze azzal lehet rá hatni, hogy ha túl sokat kér, akkor kevesebb marad másra és így rosszabb csapatot tudnak köré építeni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!