Connect with us

Hír

“Marvin Lewis az utolsó két meccsel megérdemelte a hosszabbítást”

Néhányan még mindig érthetetlenül állnak a hír fölött, hogy Marvin Lewisszal további két évre hosszabbított a Bengals, mikor már maga is úgy gondolta, hogy itt az idő a lemondására. Ám Mike Brown, a franchise tulajdonosa mégis hosszabbított vele…

 

 

…mégpedig az utolsó két meccsen látottakért. Mint ismert, a Bengals előbb a Detroit Lionst ütötte ki a rájátszás elől, majd a zárófordulóban ugyanezt a szívességet megtette a csoportrivális Baltimore Ravensszel is. Brown ezzel indokolta a döntését.

 

Úgy döntöttem, hogy addig nem hozok végső ítéletet Marvin jövőjével kapcsolatban, amíg nem látom magam előtt minden „bizonyítékot”. A teljes képet szerettem volna látni, és nem egy rosszabb periódus alapján meghozni egy ilyen fontos döntést. Voltak rosszabb időszakaink, de az év végén két PO-aspiráns csapatot sikerült legyőznünk, öröm volt nézni a játékosok reakcióját, le voltam nyűgözve. Ez vezetett oda, hogy végül a hosszabbításra szavaztam.

– mondta a tulajdonos.

 

Bár több hiba is becsúszott idén a gépezetbe, Brown úgy véli, hogy ezek kijavíthatók, és Marvin Lewis ki is fogja őket javítani. Valamint a hosszú évek közös munkája is sokat nyom a latba a megítélését illetően.

 

Vannak kérdéses témák a csapatban, szinte megszámlálhatatlanok. Mi mégis megbeszéltük mindet, és egyet is értettünk minden megoldási javaslatban. Vannak olyan dolgok, amiket hasonlóan látunk, és vannak olyanok, amiket nem, de ez így van rendjén. Viszont remekül megértjük egymást, és ki tudunk hozni az ellentétekből is egy köztes megoldást. Úgy gondolom ez kiemelkedően fontos tulajdonos és főedző között.

– zárta nyilatkozatát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!