Connect with us

Hír

Merre tart a Cardinals és a Titans HC-vadászata?

Két franchise maradt, akik még mindig főedző nélkül várják a 2018-as szezont, a Tennessee Titans, illetve az Arizona Cardinals. Kicsit bemutatnánk, hogy kik a szóban forgó nevek a megüresedett posztokra.

 

 

Bruce Arians visszavonult, így a Cardinals csapatának új főedző után kell néznie. Pat Shurmurt tartották az egyik legesélyesebb jelöltnek, de őt elhappolta előlük a New York Giants, így másfelé kell nézniük. Több stílusú szakember neve is felmerült, például a Falcons special team koordinátora, Keith Armstrong, illetve a Panthers védőkoordinátora, Steve Wilks. Velük már két interjút is lefolytattak, míg Jonh DeFilippo (Eagles QB coach) és Brian Flores (Patriots LB coach) csak jövő héten érkezik interjúra. Még egy szóban forgó név volt, a csapat jelenlegi védőkoordinátora, James Bettcher, de vele az első interjú után közölték, hogy nem nevezik ki.

 

A Titansnél nagy meglepetésre szabadult fel a főedzői állás, miután Mike Mularkey-vel közös megegyezéssel szerződést bontottak. Jelenleg három névről hallani a leginkább, akikkel már le is zsíróztak egy-egy interjút: Mike Vrabel, a Texans védőkoordinátora, Matt LaFleur, a Rams támadókoordinátora, illetve itt is felmerült Steve Wilks neve. LaFleur adná magát Marcus Mariota miatt, hiszen az ígéretes irányítót minél előbb fel kellene építeni arra a szintre, amire a potenciálja alapján hivatott. Viszont ha védőoldali főedzőt választanak, akkor egyrészt egy potens OC sem ártana, másrészt Dick LeBeau munkája is feleslegessé válna.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!