Connect with us

Hír

Arthur Blank csapatbarát szerződést akar adni Ryannek

Az Atlanta Flacons tulajdonosa, Arthur Blank kijelentette: szeretnék, ha Matt Ryan a mostani szerződése után is a csapatnál maradna. A 32 éves quarterbackkel úgy szeretnének megegyezni, hogy lássa, szükség van rá és méltányolni szeretnék a csapatért tett munkáját, de ezzel együtt nem akarnak túl mélyen belenyúlni a fizetési sapkába. Ryan szerződése a 2018-as szezon után jár le, vagyis egy év múlva szabadügynökként bármelyik csapathoz elmehet, de addig is $19,25 millióba kerül a Falconsnak.

Nem érdekel más irányító a ligában és az sem, hogy mennyit kapnak. Az egyetlen, ami érdekel, hogy megfelelően tudjunk gondoskodni a mi irányítónkról úgy, ami tiszteletre méltó számára és a franchise-unk számára is. Jól akarunk bánni Mattel. Már tíz éve van nálunk és remekül végzi a munkáját, csak remélni tudom, hogy még legalább tíz évig folytatni tudja ezt. Azt hiszi, hogy olyan, mint Tom Brady és 44 éves koráig szeretne a pályán lenni, ami talán menni is fog neki. Talán most vagyunk a pályafutásának felénél. Nagyon boldog vagyok, hogy ennyi erő van benne. De meg kell győződnünk arról, hogy megtaláljuk az egyensúlyt abban, hogy megfelelően megfizessük őt, de más játékosokra is maradjon elég a fizetési sapkában. Ez nem golf, itt nem tudsz egyetlen játékossal nyerni. Ez egy csapatsport, ahol rengeteg más embert is meg kell fizetni körülötte.

 

-nyilatkozta Arthur Blank.

 

Ryan az előző szezonban elvezette csapatát a Super Bowlig, ahol a New England Patriots elleni sikerült 25 pontos előnyből kikapniuk. 2016 MVP-je ezzel együtt is top irányító és a piacon simán kereshetne 30+ millió dollárt is évente, így izgalmas lesz majd látni, hogy beleegyezik-e a Blank által kidolgozott csapatbarát megállapodásába.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!