Connect with us

Hír

Egy újabb tragédiát okozhatott volna a korábbi NFL játékos

Jonathan Martin neve sokak számára valószínűleg feledésbe merült, ami egyáltalán nem is csoda, hiszen 2015 óta nincs csapata, és hátproblémáira hivatkozva vissza is vonult ekkor. És ha azt mondom, hogy őt terrorizálta Richie Incognito a Dolphinsban, már dereng valami? Biztos vagyok benne.

 

 

Martin két szezont (2012-2013) töltött abban a Miami Dolphinsban, ahol Richie Incognito is megfordult. A ma már Billsben játszó guard képességeit nem kell ecsetelni, ahogy azt sem, hogy a magatartásával és viselkedésével problémák akadtak korábbi állomáshelyein is. Ő és Mike Pouncey volt az, akik az úgynevezett “bullyinggel”, vagyis folyamatos zaklatással tették tönkre Martint úgy, hogy az mentális problémákhoz vezetett nála. Nem is tudott karriert csinálni, és 25 évesen visszavonult hátfájdalmakra hivatkozva, de a mentális zavarok talán jobban közrejátszottak döntésében.

 

Most ismét felhívta magára a figyelmet, méghozzá egy Instagram képpel. A privát fiókján ugyanis feltett egy fotót egy töltött fegyverről azzal a kiírással, hogy

 

Akit zaklatnak és gyáva, annak két megoldása maradt: öngyilkosság, vagy bosszú.

 

, majd megjelölte a képen Incognitót, Pouncey-t, két, vélhetően volt osztálytársát, illetve korábbi középiskoláját és csapatát is. Martint ugyanis már a gimiben terrorban tartották osztálytársai, amire csak rátettek a Miamiban töltött évek. Alig több, mint egy hete, hogy egy tanuló lövöldözést rendezett egy floridai iskolában, így természetesen ez óriási riadalmat keltett, és be is zárták a képen megjelölt iskolát, hogy nehogy újabb tragédia történjen.

 

 

A kép pestisként terjedt a Twitteren, ami a rendőrséghez is eljutott, akik azonnal kivonultak Martin lakhelyéhez és őrizetbe vették a 28 éves korábbi játékost, és rögtön egy elmegyógyintézetbe helyezték további vizsgálatokra. Martin esete óta azt hinnénk, hogy a liga komolyabban kezeli az ilyen eseteket, pedig nincs így, holott látható, hogy az ilyen zaklatások mihez vezetnek. Érdekes adalék, hogy Incognitót hasonló módon zaklatták középiskolában, és vélhetően ezért vezette le a fiatal Martinon a felgyülemlett feszültségét. Később olyan infók is megjelentek kettejük kapcoslatáról, hogy nem is utálták egymást, és a zaklatások mellé baráti viszonyt ápoltak. Illetve maga a Dolphins kérte meg Incognitót, hogy kicsit rázza már fel Martint, mert túl pipogya a sporthoz.

 

Hát, nem sikerült neki…

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!