Connect with us

HĂ­r

A Seahawks szigorĂșbb kritĂ©riumok szerint draftol

A Seattle Seahawks a 2010-es Ă©vek elsƑ felĂ©nek egyik sikercsapata volt. Ezt többek között a 2010 Ă©s 2012 között draftolt jĂĄtĂ©kosainknak köszönhettĂ©k. Ekkor olyan jĂłl sikerĂŒlt a csapat szĂĄmĂĄra a prospectek feltĂ©rkĂ©pezĂ©se, hogy rengeteg meghatĂĄrozĂł jĂĄtĂ©kos kerĂŒlt ki a vĂĄlasztĂĄsaikbĂłl.

 

 

Ez a siker azonban ideiglenes volt. Az elmĂșlt pĂĄr Ă©vben mĂĄr nem feltĂ©tlenĂŒl nyĂșltak bele top jĂĄtĂ©kosokba Ă©s mĂ©g akkor is kell egy kisebb pĂĄrhuzamot hĂșznunk sikeressĂ©gĂŒk Ă©s draftolĂĄsuk között, ha nem minden ezen mĂșlik. Most, pĂĄr nappal az idei draft elƑtt pedig kijelenthetjĂŒk, hogy Ășj idƑszĂĄmĂ­tĂĄs indul a csapatnĂĄl Ă©s ennek szellemĂ©ben a draft folyamataikat is megreformĂĄlnĂĄk.

 

John Schneider, general manager Ă©s Pete Carroll vezetƑedzƑ elmondĂĄsa szerint idĂ©n mĂĄr sokkal szigorĂșbb kritĂ©riumoknak vetik alĂĄ a jĂĄtĂ©kosokat Ă©s aki nem felel meg minden szempontnak az rögtön lekerĂŒl a listĂĄrĂłl. Nem osztottĂĄk meg a nagyközönsĂ©ggel, hogy egĂ©szen pontosan mire gondolnak, de valĂłszĂ­nƱleg a problĂ©mĂĄsabb Ă©s sĂ©rĂŒlĂ©kenyebb jĂĄtĂ©kosokat biztosan Ă©rinti.

Legfrissebb cikkeink

LegutĂłbbi hozzĂĄszĂłlĂĄsok

KözelgƑ cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 FƱzƑvel kifelĂ©!