Connect with us

Hír

A szombat a sérülések napja volt

Ahogy az minden edzőtáborban lenni szokott, ezúttal is követelt magának áldozatokat a sors. Ebből kettő igencsak fájhat.

 

 

Daryl Williams nagyjából másfél hónapja örülhetett annak, hogy a Panthers meghosszabbította szerződését, a meghálálására azonban várnia kell. A tegnapi edzésen ugyanis kiskocsival kellett levinni a gyepről, ami sosem jelent jót. Azóta megvolt az ilyenkor szükséges orvosi vizsgálat is, és kiderült, hogy kiment a térdkalácsa, illetve MCL-szakadása van a jobb térdében. Azt egyelőre nem tudni, hogy ez egész pontosan mennyi kihagyással jár majd, de optimista vélemények szerint ez nem season ending sérülés, az viszont biztos, hogy hosszabb időre a partvonal mellé került. Helyét a támadófal jobboldalán a tavalyi második körös Taylor Moton veheti át.

 

Hasonlóan kérdőjeles, hogy a Jets futója, Elijah McGuire mennyi ideig lesz harcképtelen. A riportok szerint egyre jobb formába lendülő futónak lábtörés nehezíti meg a felkészülését, amivel minden bizonnyal a sérültlistán kezdi majd meg a szezont. Viszont a hírek szerint ez sem olyan súlyos, hogy a teljes szezont ki kelljen hagynia, a sérültlista függvényében így leghamarabb a 9. héten térhetne vissza a pályára. Addig is helyettes után kutatnak New Yorkban, amire Alfred Morrist és Orleans Darkwát már meg is hívták magukhoz próbajátékra.

 

Egy kis ideig a Steelers drukkerek sem lehettek nyugodtak, hiszen Ramon Fostert is le kellett vinni a pályáról sérülés miatt, de úgy tűnik nem szenvedett súlyos károkat. A Redskins első körös újonca, Da’Ron Payne már nem büszkélkedhet ezzel, de csak 2-3 hetet kell a partvonalon kívül töltenie.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!