Connect with us

Érdekességek

Érti bárki is Hue Jacksont?

Hue Jackson elmondta pár napja, hogy Josh Gordon nem fog kezdeni a nyitómeccsen a Steelers ellen. Pályára fog lépni, de nem kezdőként és majd meglátjuk, hány snapet kap. A helyén egyébként az újonc Antonio Callaway fog játszani. Viszont ezt az egészet csak azért hoztam fel, mert szeretném, ha valaki meg tudná magyarázni, hogy Hue Jacksonnak vajon mik is az elvei pontosan.

 

 

Ezt mondta Hue Jackson tavaly, miután Josh Gordon visszatért három év távollét után, ami alatt el volt tiltva határozatlan időre és többször volt rehabon is:

Persze, hogy kezdeni fog. Viccelsz velem? Meglep, hogy egyáltalán ez felmerül.

Ezt mondta Hue Jackson idén, miután Josh Gordon visszatért pár hetes kihagyás után, hogy a mentális egészségére koncentrálhasson:

Nem kivételezek játékosokkal. Nekem az kell, hogy dolgozz.

 

Arra is emlékezhetünk, hogy Hue Jackson azzal büntette újonc elkapóját, Antonio Callawayt – miután füvet találtak a kocsijában, ő pedig nem számolt be erről a csapatnak -, hogy végigjátszatta vele az egyik előszezonmeccset. Szóval lehet, hogy Josh Gordon annyira jó munkát végzett az idei holtszezonban, hogy Hue azzal jutalmazza, hogy pihenteti?

 

A kérdésem pedig a végére ez: érti bárki is Hue Jacksont?

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!