Connect with us

Hír

A hét játékosai – Week 6

Ha szerda akkor a hét játékosait hozzuk el nektek, hiszen a hatodik héten is kiválasztotta a liga a legjobbakat. Véget ért az irányító hegemónia? Múlt héten a fejet akarták most pedig ezen a listán szerepel a neve? Nézzük meg kik lettek a kiválasztottak.

AFC

A hét támadója: Albert Wilson (Miami Dolphins)

A kezdő irányítóját vesztő Dolphins hosszabbítás után verte meg az eddig remek formában lévő Bearst. Miután Osweiler volt kénytelen irányítani az elkapóktól is kellett a plusz a győzelemhez, ezt Albert Wilson hozta is. A receiver hatszor kapott labdát és ebből 155 yardot valamint két TD-t is szerzett. Ebben az a nagy szó, hogy ez nem Osweiler hosszú passzainak köszönhető, mivel 136 yardot elkapás után szerzett Wilson. 2005 óta az első Dolphins WR aki megkapta a díjat, akkor Chris Chambers lett a legjobb.

A hét védője: Za’Darius Smith (Baltimore Ravens)

A hollók védelme régi fényükben tündökölnek, a Titans elleni összecsapásukra sokan szoros csatát vártak, de a Ravens nem engedett pontot 60 percen keresztül. Ehhez csapatmunka kellet, hiszen franchise rekord született a 11 sackkel, de Smith kiemelkedett. Az LB háromszor vitte földre Mariotat, öt alkalommal szerelt és egyszer fumble formájában labdát is szerzett. Smith 2010 óta a hatodik Ravens linebacker akinek a neve megjelent ezen a listán.

A hét special team játékosa: Jason Myers (New York Jets)

Úgy tűnik a Jetsnek az utóbbi időben minden hétre jut egy franchise record. A Broncos ellen Crowell, a Colts ellen pedig Myers nyújtott olyan teljesítményt, mint még előtte senki zöld mezben. Az  indianapolisi csapat legyőzésében fő szerepe volt a rúgónak, hiszen hét mezőnygólt is értékesített. Ezzel egyébként csak egy field goal hiányzott neki Rob Bironas 2007-es rekordjának beállításához. Myers 2013 óta az első Jets rúgó aki díjazva lett, akkor Nick Folk teljesítménye lett elismerve.

NFC

A hét támadója: Todd Gurley (Los Angeles Rams)

A Rams futója ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta. Tevékeny részese a csapat jó szériájának, már csak ők veretlenek a ligában. A Broncos ellen egyéni csúcsot állított be azzal, hogy 208 yardot futott. Mindezek mellett a red zone-ban is egy kiemelkedő fegyver, most éppen kétszer ért a célterületre. Gurley 2017 óta a negyedik elismerését kapta, ebben az időszakban nála többször senki sem lett a hét legjobbja.

A hét védője: Frank Clark (Seattle Seahawks)

Derek Carrnak és a Raidersnek sem lesz éppen kellemes emlék a londoni túra. A Seahawks remek védelmi munkával 27-3 arányban győzte le Jon Gruden csapatát. Ebben a győzelemben és hogy a fosztogatók irányítójára nagy nyomást helyeztek Frank Clarknak nagy érdeme volt. A védő falember 2,5 alkalommal sackkelte a QB-t, négyszer szerelt és kétszer fumble-t is okozott. Clark 2010 óta a harmadik díjazott Seahawks DE, előtte Michael Bennett és Chris Clemons voltak.

A hét special team játékosa: Mason Crosby (Green Bay Packers)

Az ötödik héten talán élete legrosszabb meccsét játszotta Crosby, rengeteget hibázott és ez a Packers győzelmébe került. Szurkolók körében többen a fejét követelték, de a csapat kitartott mellette és meg is lett az eredménye. A 49ers ellen már nem hibázott a veterán rúgó, négy mezőnygólt és három extra pontot a póznák közé vágott. Azt sem szabad elfelejteni, hogy az utolsó 27 yardos field goallal a Packers a győzelmet szerezte meg. Hetedik alkalommal lett a hét legjobbja Crosby és ezzel a csapatnál a harmadik legtöbbször lett díjazva, csak Rodgers (16) és Favre (12) van előtte.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!