Connect with us

Hír

Kiárusít a Broncos? Trade-pletykák a határidő előtt egy héttel

Október 30-án zárul a trade-piac, eddig cserélhetnek a csapatok játékosokat, legalábbis az új ligaév kezdetéig. Úgyhogy a következő bő egy hétben elég sok pletykák fogunk hallani – nézzük mik a legfrissebbek.

 

A Broncos elég kiárusítás módban van, legalábbis sokan így látják – insiderek és ellenfél csapatok egyaránt. Állítólag vihető az elkapó Emmanuel Sanders és Demaryius Thomas, a cornerback Bradley Roby, de sokan remélik, hogy a sztárcornerback Chris Harris is mozgatható. Nem teljesen ide tartozik, de állítólag még idén lehetőséget adhatnak Chad Kellynek Case Keenum helyett.

 

 

Arról már volt szó korábban, hogy a Raiders kiárusítja korábbi első körös pickjeit, Karl Joseph (S), Amari Cooper (WR) és Gareon Conley (CB) is mozdítható Grudenéktől. Amari Cooperről felröppentek olyan hírek, hogy nem igazán szereti a focit, így a Cowboys most komolyabban beleássa magát ebbe a témába, hogy megéri-e nekik cserélni az elkapóért.

 

A Dolphinsnál DeVante Parker eladó. Állítólag az Eagles és a Cowboys érdeklődött már iránta.

 

A Jaguars nem akar irányítóért cserélni a hírek szerint, tehát továbbra is Blake Bortlest kell néznünk a vadmacskák élén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!