Connect with us

Hír

Beasley: Dallasban már el van osztva ki kaphat labdákat

Úgy néz ki, hogy egy slot elkapó már biztos kikerül a szabadügynök-piacra. Cole Beasley, a Dallas Cowboys játékosa ugyanis arról panaszkodott, hogy már el vannak osztva ki kaphat labdákat a csapatban, és ő nincs ezen játékosok között.

 

 

Beasley szerződése márciusban lejár, így szabadügynök lesz. Ha pedig hihetünk a szavainak, akkor nem fog vele hosszabbítani a Cowboys. 7 szezont töltött Amerika Csapatában, és mindig egy megbízható szintet hozott akár Tony Romónak, akár Dak Prescottnak volt szükség egy kis segítségre. Beasley Twitteren reagált arra a kommentre, hogy Scott Linehan távozásával akár ő is nagyobb szerephez juthat a kezdőben.

 

 

Később ugyanakkor hozzátette, hogy ez még nem jelenti azt, hogy távozna, hiszen szeretne a csapatnál maradni, bár ez nem rajta múlik innentől. Szimplán annak szólt, hogy nem fog több lehetőséghez jutni, sőt.

 

 

Meg lennénk lepve, ha ilyen nyílt üzenetek után mégis hosszabbítana vele a Cowboys, pedig keret lenne rá. Jerry Jones csapata $54 milliós cap space-szel vág neki az offseasonnak, és Beasley-n kívül csak Demarcus Lawrence és David Irving tartozik a fontosabb free agentek közé. Beasley előző kontraktusa egy 4 éves, $13,6 milliós hosszabbítás volt, ennél azért jóval többre számíthat az új szerződésében.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!