Connect with us

Hír

Hosszabbított falemberével a Bears!

Egy gonddal kevesebb Chicagóban a szabadügynök-piac kezdése előtt! Kevés fontos free agenttel várták a Macik az offseasont, amiből az egyik kulcsjátékos jövőjét kipipálhatják, Mitchell Trubisky nagy örömére.

 

 

Bobby Massie 2016 óta tartozik a Bears támadófalába, ahol karrierje legjobb idényén van túl a mögöttünk hagyott szezonban. A 29 éves jobboldali tackle 683 passz snapen volt idén a pályán, amelyeken mindössze egy sacket, két ütést és 23 siettetést engedett. Nem csoda tehát, hogy a Bears nem engedte tesztelni a szabadügynök-piacot, és még a nagy licitháború előtt hozzávágott egy új szerződést. Massie új kontraktusa egy 4 éves hosszabbítás, amelynek a részletei egyelőre nem ismertek. Így már csak Adrian Amos az, aki a kezdőjátékosok közül nem rendelkezik szerződéssel a Bearsnél, de hacsak nem vágnak ki embereket, nem valószínű, hogy rá már marad keret.

 

Ryan Pace ezzel az alábbi játékosokat láncolta csapatához az elkövetkezendő három évre Massie mellett: Kyle Fuller, Khalil Mack, Roquan Smith, Eddie Goldman, Mitchell Trubisky, Charles Leno, Trey Burton, Kyle Long, James Daniels, Anthony Miller, Taylor Gabriel, Akiem Hicks. Nem rossz kilátások, maradjunk annyiban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!