Connect with us

HĂ­r

Suggs: Ozzie Newsome tåvozåsa miatt is léptem le

Terrell Suggs örökre a Ravens legendĂĄja lesz, hiszen 132,5 sacket szerzett 16 Ă©ves baltimore-i karrierje sorĂĄn Ă©s ikonikus figurĂĄja volt a hollĂłk vĂ©delmĂ©nek. IdĂ©n azonban ArizonĂĄban folytatja pĂĄlyafutĂĄsĂĄt. A hĂ©tszeres Pro Bowler passzsiettetƑ elmondta, hogy bizony a general manager Ozzie Newsome tĂĄvozĂĄsa jelentƑs szerepet jĂĄtszott a tĂĄvozĂĄsĂĄban.

Ez volt a legnehezebb döntĂ©s, amit Ă©letem sorĂĄn meg kellett hozzak. ÖsszessĂ©gĂ©ben Ă©n Ozzie Newsome embere vagyok. Amint megtudtam, hogy Ozzie tĂĄvozik a GM posztrĂłl, attĂłl a pillanattĂłl voltak kĂ©rdƑjelek a fejemben a ravenses jövƑmet illetƑen.

Suggs azt is elmondta, hogy mås veterånok tåvozåsa is segített meghozni a döntést, hogy a Cardinalst vålassza a Ravensbe való visszatérés helyett. Viszont ha Ozzie Newsome maradt volna a general manager, akkor Baltimore-ban fejezte volna be pålyafutåsåt.

Newsome utĂłjĂĄt, Eric DeCostĂĄt sok kritika Ă©ri a sajĂĄt szurkolĂłi rĂ©szĂ©rƑl Lamar Jackson, illetve az idei roster-ĂĄtalakulĂĄs miatt, ezen nem fog enyhĂ­teni Suggs mondandĂłja.

Legfrissebb cikkeink

LegutĂłbbi hozzĂĄszĂłlĂĄsok

KözelgƑ cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 FƱzƑvel kifelĂ©!