Connect with us

Hír

Mindenki meglepetésére kirúgta general managerét a Texans

A Texans 17 hónappal ezelőtt kinevezte general managernek és öt éves szerződést adott Brian Gaine-nek. A főedző Bill O’Briennek nagy szava volt a folyamatban és részben ő ajánlotta Gaine-t a tulajdonosoknak. Aztán a csapat bejutott a rájátszásba és a franchise egyik legsikeresebb szezonját produkálta (a 11-5-ös mérleg és a +86-os pontkülönbség is a második legjobb). Most viszont úgy döntött a csapat, hogy a GM nem végez elég jó munkát, így kirúgta Gaine-t.

A Texans elég szervezetlennek tűnt a legtöbbek szerint a holtszezonban a lyukak betöltésében, ez pedig a GM hibája. Korábban Panthers részben azért vágta ki Gettlemant, mert hosszabbításokat nemhozott össze. Gaine-nél így volt ez Clowney-vel, akit még árult is a Chiefsnek. A free agency és a draft miatt sem lehetnek épp izgatottak a csapatnál, minden bizonnyal ezek is közrejátszottak a menesztésben.

Lehetséges jelöltek közt lehet említeni Nick Caseirót a Patriotstól, akit tavaly is hívtak interjúra, azonban a playoff-menetelése miatt a Patriots blokkolhatta ezt a kérést – és mire véget ért a szezon, Gaine-t már ki is nevezték. Most viszont újra alkalma lehet a csapatnak elhappolni őt a címvédőtől.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!