Connect with us

ÉrdekessĂ©gek

Idén véget érhet a clevelandi rémålom

A Cleveland Browns az egyik legizgalmasabb csapat a ligĂĄban, sokĂ©vnyi szenvedĂ©s utĂĄn vĂ©gre reĂĄlis esĂ©lye lehet a csoportgyƑzelemre, sokak szerint pedig akĂĄr a Super Bowlba jutĂĄs sem lenne annyira meglepƑ. BĂĄrmelyiket is abszolvĂĄlja a csapat, egy nagyon hosszĂș pocsĂ©k sorozatot szakĂ­t meg vele.

 

 

A Brownsnak mĂĄr az is komoly eredmĂ©ny lenne, ha pozitĂ­v mĂ©rleggel zĂĄrna, erre legutĂłbb ugyanis 2007-ben volt pĂ©lda, amikor 10-6-os mĂ©rleggel a csoport mĂĄsodik helyĂ©n vĂ©gzett. BalszerencsĂ©jĂ©re ez akkor nem volt elĂ©g a PO-hoz, az utolsĂł rĂĄjĂĄtszĂĄs-rĂ©szvĂ©telig egĂ©szen 2002-ig kell visszamenni – a Browns 9-7-es mĂ©rleggel, a csoport mĂĄsodik helyezettjekĂ©nt jutott be, de gyƑzni nem sikerĂŒlt.

 

A csapat legutĂłbb 1994-ben jutott be Ă©s nyert is a rĂĄjĂĄtszĂĄsban, Bill Belichick-kel sikerĂŒlt legyƑzni a Patriots az elsƑ körben, majd kikaptak a SteelerstƑl – de ekkor is csak csoportmĂĄsodikkĂ©nt. CsoportgyƑzelmet legutĂłbb 1989-ben ĂŒnnepelhettek, amikor 9-6-1-gyel elsƑ volt a Browns az AFC Centralban, a Super Bowlba pedig mĂ©g egyszer sem jutott be a franchise.

 

Legfrissebb cikkeink

LegutĂłbbi hozzĂĄszĂłlĂĄsok

KözelgƑ cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 FƱzƑvel kifelĂ©!