Connect with us

Hír

Bernard Pollard szerint nem Brady a GOAT

Bernard Pollard szerint nem Tom Brady a valaha volt legjobb irányító. A safety eddig sem lehetett túl szimpatikus a Patriots szurkolóinak körében, hiszen több játékost is kiütött karrierje során a hazafiaktól –  ő vetett véget a 2008-as szezon első fordulójában Tom Brady idényének is -, most ezzel még kevésbé lopta be magát a New England-i drukkerek szívébe.

Megőrültetek! Kétség kívül Peyton a number 1! Nem lehet csak a gyűrűk száma alapján ítélni. Amit ő két különböző csapatban véghezvitt, az eszméletlen. Tom Brady az egyértelmű második. Tom kétség kívül különleges játékos, de egy nagyon jól működő rendszerben játszott, Peyton pedig maga volt a rendszer.

Sokat lehet erről a témáról vitatkozni (talán nincs is sok értelme), de az biztos, hogy Brady a valaha volt legsikeresebb irányító a maga hihetetlen hat gyűrűjével. Ebben nyilván közrejátszott, hogy a Patriotsban Bill Belichick alatt játszotta le teljes karrierjét – valószínűleg Manning is sikeresebb lett volna Belichickkel -, de ettől függetlenül semmit sem lehet elvenni Brady érdemeiből.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!