Connect with us

Hír

Elkapót farag Etlingből a Patriots

A másodéves Danny Etling új pozíciót kap a Patriotstól, tehát egyértelművé vált, hogy nem a tavalyi draft hetedik körében választott irányító lesz Tom Brady örököse – ha esetleg valaki eddig így gondolta volna. A tegnapi edzésen ugyan Etling még mindig az 5-ös mezben volt, már nem az irányítókat védő pirosban, hanem a támadójátékosok által hordott fehérben.

Mindenkinek többféle szerepe van a csapatban, én sem vagyok kivétel. Izgatott vagyok, hogy megpróbáljak egy új szerepben játszani és megtenni bármit, amit az edzők kérnek tőlem.

Etling tavaly nem kapott szerepet az alapszakaszban, de az előszezonban volt egy 86 yardos futott TD-je. A többdimenziós játéka arra is jó lehet, hogy Bill Belichick és Josh McDaniels megpróbálja őt használni egy olyan szerepkörben, mint amilyenben a Saints használja Taysom Hillt. A két játékosnak hasonló a testfelépítése egyébként, és ahogy abból a 86 yardos TD-ből is látni lehetett, Etling atletikusságával sincs probléma.

Brady mögött így Brian Hoyer és a negyedik körös újonc Jarrett Stidham lesz irányítóposzton, Etling pedig megpróbál új szerepkört találni magának.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!