Connect with us

Minden ami NFL

Brandon Marshall burkoltan céloz, könyvet vett a társainak

A New York Jets elkapója, Brandon Marshall nem szarakodik holmi fejhallgatókkal, hogy aztán összeverekedjenek rajta a többiek, mint New York kékebbik felén. Ő laza, és megajándékozta a könyvimádó Ryan Fitzpatricket és a többi elkapót Keyshawn Johnson: Csak add ide az a rohadt labdát című könyvével.

 

marshall

 

Keyshawn Jonhson egyébként a Jets 1/1-ese volt 1996-os drafton, de csak négy évet töltött a csapatnál, de ez idő alatt kétszer a Pro Bowlba is beválasztották. Ezek után a Tampa Bayhez igazolt, ahol a Super Bowlt is megnyerte, majd játszott Dallasban és karrierjét a Panthersben fejezte be. Összesen 814 elkapás, 10 571 yard és 64 TD került a neve mellé pályafutása során, Marshall pedig meg is jegyezte, hogy szerinte Johnson Fitzpatrickkel képes lenne egy 100 elkapásos szezont produkálni.

 

Nem meglepő, hogy Marshall ennyire oda van Fitzpatrickért. Az eredetileg Geno mögé cserének hozott irányító megújult New Yorkban, a Bearsből eltrade-elt Marshall pedig 89 elkapással, 1187 yarddal és 11 TD-vel áll jelenleg, elkapótársa, Eric Decker 66 elkapásból 875 yardot és 9 TD-t szorgoskodott össze. A Jets pedig jelenleg 8-5-tel áll és reális esélye van a rájátszásra.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!