Connect with us

Hír

Antonio Brown majdnem megütötte Mayockot, akár ki is vághatják

Zajlik az élet a Raidersnél, most ezzel van tele az amerikai média. Röviden összefoglalva: Antonio Brown új szintre emelte a dívásodást, amit már a csapat vezetése sem tudott tolerálni, ez viszont tovább generálta a klasszis elkapó hisztijét. A szerdai edzésen majdnem neki ment a GM Mike Mayocknak, Vontaze Burfictnek (igen, neki!) kellett lefognia.

 

 

Mayock ezzel kapcsolatban csütörtökön elmondta, hogy Brown nem lesz eltiltva. Ugyanakkor nem lenne meglepő, ha mégis: egyrészt nem vetne jó fényt a csapatra az, ha ezt eltűrné, másrészt ezzel lehetőség nyílhatna arra, hogy az elkapótól úgy szabaduljon meg a Raiders, hogy a Brownnak ígért 30 millió dollárnyi garantáltat is visszakapja.

 

Ha a Raiders a viselkedése/a csapat szabályainak megszegése miatt eltiltja Brownt (amihez lenne is jogalapja és millió szemtanúja), akkor azzal elvileg a garantált tartalmakat is semlegesítené. Ez az ügy olyan komoly egyébként, hogy ha a Raiders nem is tiltja el Brownt, az NFL még mindig megteheti saját jogon a magaviseleti kódex megszegéséért.

 

Magyarán: ha Brownt eltiltja a csapat a hétfői meccs előtt (amennyiben pályára lép, akkor az idei fizetését mindenképp ki kell fizetni), akkor van rá lehetőség, hogy anyagi kár nélkül váljon meg tőle. Persze ezzel bukná az érte feláldozott pickeket (és Brown is biztosan fellebbezne az eltiltás ellen), de legalább a capet megmentené a csapat.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!