Connect with us

Hír

Kivágta minden snapen pályán lévő safetyjét a Cardinals

A Cardinals szezonja nem indult valami fényesen, a 0-3-1-nél sokkal rosszabb nem lehetne a mérleg, és a mutatott játék sem valami biztató. A csapat pedig most kivágta a kezdő safety DJ Swearingert – írja Ian Rapoport. A veterán játékost az előző szezon végén a waiverről szedte fel a Cards, miután a Redskinstól azért vágták ki, mert nyilvánosan beszólt az edzői stábnak.

Swearinger eddig egyetlen snap kivételével végig fent volt a pályán a Cardinals védelmében, így meglepő lehet a kivágása. Azt persze hozzá kell tenni, hogy elég gyengén játszott, de akkor le is lehetne ültetni a padra, nem kell feltétlen kivágni – lehet, hogy valami más is van a háttérben.

A PFF adatai alapján Swearinger 22 tackle hajtott végre, de volt 4 elhibázott szerelése is. Coverage-ben 15-ször vették célba, ebből 11 elkapás lett 153 yardért és 3 TD-ért.

A helyét az ötödik körös újonc Deionte Thompson veheti át, aki az egyetlen játékos Swearinger és Budda Baker mellett, aki felkerült a pályára a szezon első negyedében.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!