Connect with us

Hír

Jamal Adams nagyon kiakadt a Jetsre

Jamal Adams nem vette jó néven, hogy a New York Jets megpróbálta elcserélni a határidő előtt, így most eléggé ki van akadva elsősorban Joe Douglas general managerre. A safety egy nappal a történtek után sem volt kész beszélni Douglasszel, hiszen úgy gondolja, hogy ő van olyan jó játékos, hogy még csak a telefont sem kellene felvenni, ha valaki miatta hívja a GM-et.

Felkeltem hétfőn és elég megbízható forrásokból hallottam, hogy árulnak. Tudom, hogy ez a munkája, és ezt tiszteletben is tartom. Nagyra becsülöm magam, és mindent megtettem az utóbbi három évben, amit kértek tőlem. Úgyhogy ezt egyáltalán nem vettem jó néven.

Mikor az ügynököm felhívott és elmondta, mi a helyzet, az nagyon rosszul érintett. A Rams sem veszi fel a telefont Aaron Donald kapcsán. A Patriots sem Tom Brady kapcsán. Megértem, hogy ez az ember munkája, de én ezt így éltem meg

– mondta Adams, via PFT.

Adamsnek minden bizonnyal az volt a legnagyobb problémája, hogy pénteken még azt mondták Douglasék a szemébe, hogy ő a franchise egyik alapköve és nem fogják eladni, majd három nappal később tárgyalásokat folytattak az eladásáról. A korábbi első körös játékos azt is elmondta egy kérdésre válaszolva, hogy nem tudja, hogy ezek után a csapattal akar-e maradni hosszú távon, pedig múlt héten még ez volt a helyzet.

Admas kapcsán a Cowboys volt a legfőbb érdeklődő, egy első körös és egy harmadik napos picket ajánlott a dallasi gárda a safetyért, a Jets azonban egy első- és két második körös picket kért érte.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!