Connect with us

Hír

FK! it, we’re going to America!

Nagyon igatottak vagyunk, ugyanis két hét múlva ilyenkor valahol az Atlanti-óceán felett fogunk repülni Józsival, hiszen a Jet Travel jóvoltából eljutunk New Yorkba egy hétre! Természetesen megyünk majd NFL-meccsre – remélhetőleg látjuk majd Saquon Barkley-t és Aaron Rodgerst is a Packers@Giants összecsapáson –, de az NBA és az NHL sem maradhat ki!

Az FK! persze akkor sem fog leállni, onnan is írunk majd híreket, a többiek írnak majd összefoglalókat, beharangozókat és power rankinget is, mi pedig ezen felül szeretnénk összehozni valami jó kis vlogot, ahol minden nap beszámolnánk az élményeinkről és bármiről, amit épp érdekesnek találunk.

Ebben a vlogban szeretnénk egy kicsit a segítségeteket kérni, így aki ért hozzá és lenne rá ideje egy héten keresztül minden reggel-délelőtt videót vágni, az jelentkezzen nálunk a fuzovelkifele@gmail.com címen. A munkáért pedig három hónapnyi Patreon előfizetést és egy FK! klubkártyát tudunk felajánlani. (Természetesen meglévő Patronoknak is lehet, akkor a következő három hónap ingyenes lesz.)

Illetve, ha valaki szeretne szponzorként megjelenni a vlogban, mindenképp írjon nekünk a fenti email címre.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!