Connect with us

Hír

Elkezdődtek a pletykák: Rivers a Buccaneersbe tart?

Épp tegnap írtunk arról, hogy Philip Rivers elköltözött San Diegóból egyenesen Floridába, így egyre valószínűbb a szakítás a Chargersszel. Na de melyik lehet az új csapata a veterán irányítónak? A legfrissebb pletykák szerint a Tampa Bay Buccaneers.

A Pro Football Network információi szerint a Senior Bowlon egyre komolyabban mennek a pletykák arról, hogy a Buccaneers Riversre cserélné le Winstont, és mintegy bridge QB-ként használná addig, amíg Jacob Easont ki nem neveli az együttes – állítólag nagyon kedvelik Tampában a Washington prospectjét.

A Buccaneers az 1/14-es picket birtokolja jelenleg, így minden bizonnyal lemarad a top3 irányítóról (Joe Burrow, Tua Tagovailoa, Justin Herbert), így egy fejlesztésre szoruló prospectet kell választania majd – lehet nem is az 1/14-gyel, hanem inkább csak a 2/45-ös választási joggal. És amíg Eason fejlődik, addig a 38 éves Rivers kezébe adnék a stafétát, hogy megszakítsa a csapat 12 éves playoffmentes időszakát.

Kicsit cseberből vederbe érzése lehet az embernek a Winstonról Riversre váltás kapcsán, hiszen Rivers sem épp arról híres, hogy nagyon vigyázna a labdára, idén 20-szor adta el azt interception formában, amivel a harmadik helyezést érte el a vonatkozó listán.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!