Connect with us

Érdekességek

Mely csapatok robbanthatnak még bankot?

A szabadügynökpiac java már végét ért, de még így maradt pár játékos, akire érdemes lehet beruházni: Jadeveon Clowney, Everson Griffen, Shelby Harris, Jason Peters és Marcell Dareus is elérhető még a mi top 50-es listánkról, de a franchise tagelt Matt Judonért és Yannick Ngakoue-ért, illetve például a cserét kérő Trent Williamsért is lehet trade-elni, majd gazdaggá tenni. Nézzük, mely csapatoknak fér be egy nagyobb igazolás.

 

 

A legtöbb cap space-e a Brownsnak van 46 millióval, egyedül a clevelandi gárda van 40 millió fölött. Kell is ez a pénz, amennyiben tényleg sikerül megszerezni Trent Williamst. A következő a sorban a Jets és a Redskins 36-36 millió dollárral, majd a Texans ($34M) és a Lions($31M). A Redskins átépülőben van, így tőlük bombaigazolásokra nem számíthatunk, a Jets pedig a rengeteg pénzével együtt is lemaradt az olyan sztárokról, mint például Jack Conklin – de legalább próbálkozott. A Texans DeAndre Hopkins elcserélése miatt áll ilyen jól, a szurkolók bizonyára már annak is örülnének, ha Bill O’Brien nem csinálna idén semmit. A Lionstől még lehet várni valamit, a menedzsment az állásával játszik, így érkezhet még nevesebb FA.

 

A fentieken kívül még az Eagles áll 30+ millióval, illetve további 10 csapat 20+ millióval. A teljes listát ide kattintva nézhetitek meg.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!