Connect with us

Hír

Megint bajba kerülhet Zeke Elliott

Az NFL valószínűleg vizsgálni fogja Ezekiel Elliott legújabb ügyét: a Cowboys futója még a hónap elején Las Vegasban egy koncerten lökött el egy biztonsági őrt, a videó pedig eljutott a TMZ-hez. Elliottot rövid időre megbilincselték, azonban nem emeltek vádat ellene és nem is csukták le.

A Cowboysnál úgy gondolják, hogy nem lesz ebből az esetből semmi, Jerry Jonesék nyilvánosan is kijelentették ezt, azonban ez minden bizonnyal csak rontott a helyzeten, az NFL ugyanis nem akarja, hogy Jones így nyomást gyakoroljon bárkire is, úgyhogy Charles Robinson információi szerint kivizsgálják az esetet.

A kérdés leginkább az, hogy Zeke megszegte-e korábbi eltiltásának szabályait, előírásait. Ezek elég homályosan fogalmaznak, így minden bizonnyal Roger Goodell ítélőképességére van bízva, hogy az eset beletartozik-e az iránymutatások megszegésébe. A fő kérdés minden bizonnyal az lesz, hogy volt-e tényleges fizikai erőszak, vagy volt-e fenyegetés erre vonatkozólag. A videóban Elliott többször beállt egy hölgy útjába, majd összeszólalkozik egy biztonsági őrrel és aztán el is löki őt.

Innentől pedig Goodell kezében a sorsa.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!