About the author

15 Comments

 1. 1

  KidInk789 .

  Mennyire király lenne a Ravensnek ha Ramsey “lecsúszna” a 6.helyig…:D

 2. 2

  malkav

  Bár év elején kritikán aluli volt a passzvédekezes, de Shareece Wright nem volt rossz No 2. cornerként. Neki jövőre nincs szerződése, őt talán érdemes lenne megtartani ( Jimmynek volt egyetemi vagy középiskolás csapatársa). Emellett ott van még Will Davis akiből semmit nem láttunk idén. Szerintem Arrington elküldése elég valószínű, és Pittat is lehet cutolni jún 1. után akkor a DM egy része jövőre csúszik át és kb. 3M pluszt jelent a kaszában. Tény, hogy nagy név nem fog FA-n hozzánk jönni, szokásos Ozzi kukázásra számítok, illetve arra, hogy drafton végre használható játékosokra verjük el a korai körös pickjeinket. A hiányposztok tekintetében még meg kell jegyezni az OL-t ahol Monroe, ha fent van jó de mindig sérült, így ha K.O. -t meg is tartjuk akkor is ráharaphatunk egy korai T vagy G proszpectre.

 3. 3

  katonadani

  Monroe-tól amúgy lehet meg is szabadul a csapat, annyira nem lepne meg. Ezért is írtam tackle-t hozzátok 6. Pickre ha már Ramsey kiment a Jagshez

 4. 4

  jimboy

  ha Pittát június 1 után vágják ki, akkor 5 millióval lenne beljebb a Ravens, ha előtte akkor mindössze 600 ezerrel. ugyanakkor bele kell gondolni, hogy júniusra azért a szabadügynökök nagy része elkel. Monroe elküldésével pedig 2,1-gyel lenne jobb helyzet, ami szintén nem jelent nagy előrelépést Osemele megtartása felé, két kezdő OL-t pedig felelőtlenség lenne elengedni/elküldeni még akkor is, ha Monroe nem épp a strapabírásáról híres.

 5. 5

  malkav

  Jogos, emlékezetből írtam lusta voltam ki overthecapozni… azért a mi FOnk-ra jellemző, hogy június után kutakodnak inkább (akkor cutolt játékosok nem számítanak a comp. pick formulába ha jól emlékszem). Mondjuk ebből a szempontból nem láttok tisztán, hogy FA nyitás előtt el lehet-e költeni olyan pénzt ami majd csak jún 1. után szabad. (Értsd: Segít-e KO megtartásában, ha Pittát később elküldik)
  Az megint más kérdés, hogy Ozzie szinte csak saját játékosokat igazol vissza, ha FA-ra téved akkor vagy meghekkeli előtte a Denveri faxgépet, vagy underrated igáslovakat hoz (Daryl Smith) vagy nagy rizikós&upsides emberkéket (Hill vagy Mcclain).
  Monronak meg nagyon kifele áll a szénája, a Fr LT nem lehet olyan ember aki két szezon alatt kb. 16 mecsen volt pályán, úgy hogy Hurst a cseréje, aki valahol a bottom környékén helyezkedik el a PFF listán.
  De egyébként az írásod teljesen jó volt, csak bele akartam egy kcisit pofázni :D.

 6. 6

  katonadani

  Évi 2 játékost el lehet küldeni jún1 előtt jún1-es leírással, hogy segítsék a rossz helyzetben lévő csapatokat, szal nem kell megvárni Pittával a jún1-et

 7. 7

  Chester

  Látom még mindig imádkozol. :D

 8. 8

  KidInk789 .

  Nem adom fel!! :D

 9. 9

  redbull76

  Szerintem is belemegy valami uj szerzödesbe Flacco.Kevesebb fizu(pl.110000000 5 evre, de sok garantalt tartalom. Amugy minek kellene Clausen es Schaub helyett QB? Nem arrol van szo,hogy szeptemberre teljesen rendben lesz? Esetleg Mallet kezd az elsö 2 meccsen?

 10. 10

  redbull76

  Mennyibe kerül ha Ngata visszajön? Ö foglal amugy is valamennyit iden is. Vagy nem?

 11. 11

  jimboy

  2 qb-val azért necces nekimenni a szezonnak, legyen a franchise irányítód akármilyen egészségi állapotban.

 12. 12

  combat

  Azért nem is lenne ördögtől való (NE)!

 13. 13

  jimboy

  nem, persze. de most még nagyobb a választék, mint év közben. nyilván senki nem úgy számol, hogy mindenképp kell egy harmadik qb mert lesérül a kezdő, de nem kerülnek ezek az irányítók annyiba, hogy ne lehessen előre gondolkodni, hogy mi lesz, ha beüt a krach

 14. 14

  Throst

  Június előtt Elam $1,327,773
  Június 1 utáni spórolás Monroe $6,500,000, Pitta $5,000,000, Forsett $3,000,000, Canty $2,150,000, Arrington $2,100,000.
  Amúgy Webb is egy röpke $6,000,000 június 1 utáni kivágással…lehet érdemesebb lenne egy nagyot takarítani és építkezni fiatalokból.

 15. 15

  renningan

  Az a baj, hogy akkor meg a következő évre lenne még borzalmasabb a helyzet.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team