About the author

22 Comments

 1. 1

  Chester

  Luckra nem lenne egyszerűbb franchise taget húzni idén? Azzal is lehetne 2-3 milliót spórolni.

 2. 2

  MZoli

  Ötödik éves opcióját kapja ha nem kap a szezon előtt szerződést.

 3. 3

  renningan

  Az első éve úgy sem lesz sok, a következők fognak nagyot nyomni.

 4. 4

  Saxoo_85

  Miért erőlteti már idén Irsay a szerződést? Miért nem játszhat idén “aprópénzért” Luck?

 5. 5

  katonadani

  Ha jövőre akar új szerződést adni még többet kell majd neki fizetni

 6. 6

  Saxoo_85

  Számíthat, hogy idén nagyon gyenge éve volt, vagy tök mindegy?!

 7. 7

  MZoli

  Tök mindegy, ettől a 20+ millió simán meglesz neki

 8. 8

  Adam Farkas

  “Bár nem tudom mit várjunk attól a csapattól, akik Manninget is simán lapátra tették.”

  Édes istenem……….

 9. 9

  MZoli

  Mi a bajod vele? Szerintem egyáltalán nem volt szép a Coltstól amit akkor művelt.

 10. 10

  Adam Farkas

  Ez egy csapatsport, ahol vannak üzleti érdekek is. (bár ezt gondolom nem kell magyarázzam) Colts szurkolóként és PM fanként mondom, hogy teljesen logikus lépés volt, egy 36 éves több nyakműtéten átesett QB-t, – aki ráadásul nem is vetminért maradt volna – elengedtek a franchise érdekeit szem előtt tartva. Óriási lutri lett volna megtartani (sajnos).

 11. 11

  MZoli

  Persze indokolt meg logikus volt, ellenben akkor is kicsit visszás. Nem sokkal előtte kínálták meg egy 5 éves szerződéssel, úgy hogy már akkor is 30 felett volt de még is hosszútávon számoltak vele. És itt most nem egy jött-ment B kategóriás játékosról beszélünk, hanem a franchise arcáról, aki nélkül a Colts egy sima középcsapat maradt volna a 90-es évektől mostanáig.

 12. 12

  Adam Farkas

  Na ja csak akkor még nem volt meg nyakműtéte, meg hagyott ki egy teljes évet, és azt sem lehetett tudni, hogy fog-e még valaha közepes szinten játszani.

 13. 13

  renningan

  Nem azzal van a gond, hogy elküldték, hanem ahogy. Én Irsay miatt azóta utálom a Coltst.

  Amennyi faszságot összebírt pofázni közben: hogy neki Brady féle négy gyűrű kell, nem statisztikák, Luckal majd más lesz, miegymás… Retardált barom. Még jó hogy nem azt mondta, hogy Manning megköszönheti, hogy volt kegyes ledraftolni. Inkább három Jerry Jones, mint egy Isray.

 14. 14

  Istvan_Szamos (i_szamos)

  Azért a hosszabbítás után Manning nyakát négyszer műtötték. Saját bevallása szerint is az első Denveri szezonjában legfeljebb 60%-os volt. Mindamelett ott volt ugye Luck a drafton. Valószínűleg ha nem lett volna egy Luck (vagy RGIII)-féle tehettség a 2012-es drafton, akkor Manning marad. De 4 műtét és Luck együtt megváltoztatta a helyzetet. Maga Manning is azt mondta Irsay-nek, hogy Luck-ot kell draftolnia.
  Mindamellett az érem másik oldala, hogy Indinapolisban nem lett volna sansza még egy gyűrűre ebben a 4-évebn ami azóta eltelt.. Ráadásul a változások se tetszettek neki (erre egy interjúban utalt), akkoriban küldték el szinte a teljes edzői stábot, plusz Polianéket.

  Amúgy kis érdekesség, hogy a franchise arcát épp Polian el akarta cserélni egy RB-re 2001 táján…

 15. 15

  Chester

  Rapoport szerint Anre Johnson visszavonul.

 16. 16

  katonadani

  csak fontolgatja. Az ügynöke szerint meg az se. De tuti távozik Indyből

 17. 17

  Saxoo_85

  kire?

 18. 18

  Kopi3.14

  Nem leszek népszerű, de mi a francot akar a Colts? Volt a Suck for Luck és azóta mi van? Hol a koncepció? Még Al Davis leggyorsabb 40yardos idejű játékost draftolomja is átláthatóbb volt ennél.
  Most meg mindent bele akarnak borítani egy nyeretlen QB-be, hogy garantáltam ne legyen pénzük a csapat többi részére.

 19. 19

  fkosh

  mit kéne csinálni nem megfizetni a QBt? QB nélkül mai NFLben hol lesznek? Koncenpció? tavaly akartak hozni még hasznánlható rutinos játékosokat, akik égnek a vágytól h gyűrűvel fejezzék be, nem sikerült, már kifogyott a tankból nekik.
  de egy AFC döntős csapattól nem volt rossz elgondolás h mindent egy lapra tegyenek fel a gyűrűért. A szakértők ezután egyőntetűen SB esélyesnek gondolták a Coltsot. Gyenge idény jött, most meg az ujratervezés.
  De pl Broncos mit csinált 4 éve? Jött Manning, Ware, (Welker,) rutinos öregek a gyűrűért+pár jó korban lévő elitközeli UFA (Ward, Talib, Vasquez, SAnders, stb). bejött.

  1 a cél, a SB. ezért fel kell tenni mindent. A Colts feltett, nem jött be.
  Luckot meg kell fizetni msot, nincs mese. Itt kell tartani, mert vele a következő 10+évben minden évben a POban a helyük. Nélküle? hátulról top5…

 20. 20

  Kopi3.14

  Van egy hatalmas különbség: a Denver veterán, nagyon rizikós, gyakorlatilag egyszezonos QB-t igazolt. Nem egy totál újonc, alsó hangon évtizedes franchise QB-vel indult. Ergo a Denver win now módja teljesen logikusan igényelte a veterán FA-ket is, nekik minden évnél benne volt, hogy QB cut, fél csapat cut. Ha elötte megynerik az SB-t, akkor ok. Viszont a Colts egy fiatal QB-vel, nem egy szezonra kéne tervezzen. Nekik FC Hollywood helyett inkább építeni kéne. És koncepcióval rendelkezni, mit akarnak. Nem egy évre, hanem egy évtizedre.
  Idén láttuk mire jutott a Colts Luckkal. Talán a legjobb mutatványa az volt, hogy lesérült. A szezon után pláne nem tudnám megmondani, mire fel is kéne neki huszonmillás szerzödést adni, amivel a csapat többi része is meg lenne fojtva.

 21. 21

  Chester

  Azért Luck nem rossz játékos a tavalyi szezonja ellenére sem, simán megéri a nagy pénzt, hogy a legtöbbet-e, az megint más kérdés. Egy franchise QB ára 20 milliónál kezdődik manapság, márpedig Luck franchise QB.

 22. 22

  Kopi3.14

  Viszont többet adni a húsznál nem igazán van mire a hiten túl.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team