Connect with us

Draft

Videó – Bemutatjuk a Combine gyakorlatokat

Még a Super Bowl előtt elhatároztuk, hogy összehozunk egy videós anyagot arról, hogy hogyan néz ki a Combine, melyek a fontosabb gyakorlatok és mire figyelnek oda az edzők és játékosmegfigyelők Indianapolisban. Az új amerikai foci nézők kedvéért írjuk le, hogy a Combine az az esemény, amikor a Draftra jelentkező egyetemisták megmérettetik magukat. Vannak gyakorlatok, amiket mindenkinek teljesítenie kell, illetve vannak a pozíció-specifikus gyakorlatok is.

 

0ap3000000473632

 

Mi is ezek alapján választottuk ketté a videóinkat, kezdjük a workout drillekkel. Itt kap helyet a 40 yard dash, a 20 yard shuttle, a 3-cone drill, a magas- és távolugrás, illetve a fekvenyomás. Mi előbbi hármat mutattuk be részletesen, de elmondtuk, mire kell figyelni utóbbi háromnál is, de ezek azért jobban magától értetődőek. Tettünk bele egy kis versenyt is és lemértük magunk között az időket is. A 40 yard dashnél nagyon közel volt ám John Ross 4,22 másodperces rekordja…

 

 

A másik videóban a pozíciós gyakorlatokat mutattuk be. Hosszabb etapot szenteltünk az irányítóknak, hiszen itt szükség van elkapókra és is mindenki ki akarta próbálni magát ebben a szerepben a Touchdown Store-tól kapott elkapókesztyűkkel. Az elkapó-drillekről is esett szó, de nagyon sajnáltuk, hogy emberhiány miatt a gauntletet nem tudtuk rendesen lenyomni. A running backek gyakorlatait néztük még meg támadóoldalon, a védőknél pedig a linebackerek és defensive backek fontosabb feladatai kerültek bemutatásra. Sajnos nagy zsákok hiányában a pass rusher gyakorlatokat nem tudtuk bemutatni, de ha esetleg valamikor szert tennénk ilyen kellékekre, akkor azt is pótoljuk.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!