Connect with us

Játékos Portré

Az ember, akit Gronk előtt húztak

Torell Troup szezon közbeni vasárnapjai nem úgy telnek, mint egy átlag visszavonult játékosé vagy az egyszeri amerikai futball kedvelőké. Hiába készült egész életében a focira, nem tudja az ez által kapott örömöt megélni, nem követi vasárnaponként az NFL világát a Buffalo Bills korábbi defensive tackle-je. Mégis mindig tudja, hogy a New England Patriots sztár tight endje, Rob Gronkowski mikor szerez egy újabb touchdownt. Mégis hogy lehet ez, hogyha szinte teljesen elzárkózik valaki az NFL-től? Úgy, hogy gyakorlatilag azonnal megszólal a telefonja, amint Gronk TD-t szerez. Ismerősök tömkelege csörgeti meg Troupot, hogy a defensive tackle tudomására hozzák, hogy Gronk mekkora király lett a ligában, míg ő gyakorlatilag eltűnt a süllyesztőben.

 

„Ha Gronkowski legalább egy touchdownt szerez, legalább 10-15 tweetet kapok rögtön. Édesanyám azt mondta, hogy ne törődjek velük. Ez persze nagyon nehéz az egész szituáció miatt.”

troup-story (1)

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!