Connect with us

Hír

A Bills nem fogja agyonfizetni Gilmore-t

A Buffalo Bills cornerbackje, Stephon Gilmore eddig nem nagyon mutatott életjelet magáról, de a minicampen muszáj volt megjelennie, hacsak nem akarta, hogy a csapat megbüntesse. Le is nyilatkozta amolyan Marshawn Lynchesen, hogy csak azért van itt, hogy ne büntessék meg. Úgy néz ki, a tüntetése nem hatotta meg a Billst.

 

Buffalo Bills v Denver Broncos

 

A 25 éves Gilmore a 2012-es draft első körében került a Billshez és remekül játszik. Bár újonc éve óta nem tudott egy szezont se kibírni sérülés nélkül, tavaly 36 tackle, 18 leütött passz és 3 INT került a neve mellé 12 meccs alatt. Tehetségét már korábban is látta a Bills, jelenleg az 5. éves opciója van érvényben, ami 11 millió dollárt jelent. Ám Gilmore ennél többet szeretne, legalább annyit, mint Josh Norman, azaz évi 15 milliót. A Billsnél viszont közölték vele, hogy erről ne is álmondjon.

 

Tény, Gilmore a liga jobb cornerei közé tartozik és már az 5. éves opciója miatt neki járó 11 millió dollár is top10-es fizetésnek felel meg. De hogy 15 millió körül kapjon, azaz egy Richard Sherman – Patrick Peterson – Darrelle Revis (meg ugye Josh Norman) féle szerződést, az szinte kizárt. Legalábbis a Billstől de más csapattól is. Buffalóban Ronald Darby egyrészt jobb teljesítményt nyújt nála, tehát annyira nem kell megijedni, ha nem marad. Másrészt pedig a csapat megteheti, hogy jövőre lazán franchise taget tegyen Gilmore-ra, ezzel súlyos milliókat megspórolva.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!