Connect with us

Hír

Cam Newton: Nem égtem ki

A Cam Newton tavaly 15-1-es alapszakaszt produkált a Carolina Panthersszel, vezetésével szétcincálta a csapat az egész NFC-t, megválasztották MVP-nek is. Ennek ellenére úgy érzi, hogy még rengeteget fejlődhet és még ennél is sokkal jobb lehet.

 

newton

 

Newtonnak az igazi áttörést az idei szezon hozta meg. 35 TD passza volt, ami egyéni csúcs, ezelőtt még a 25-t sem sikerült elérnie soha. 10 intercpetionje szintén egyéni rekord, ráadásul e mellé még jön 10 futott TD is, 4400 total yard és egy 99,4-es passer rating. Ráadásul ezek a számok sokkal jobbak is lehetnének, ha az elkapói nem ejtettek volna el konkrét TD-ket. Ezzel együtt is, a védelmek olvasásán vagy éppenséggel a pontosságon lenne még mit javítani. Továbbá ott van a vereség kezelése, amin mindenképp fejleszteni kell, ezt maga Newton jegyezte meg.

 

Jelen állás szerint minden adott, hogy Cam ott folytassa, ahol abbahagyta. A kezdő támadófal megmaradt előtte, Kelvin Benjamin visszatér, valamint a Devin Funchesshez hasonló fiatalak is előrébb léphetnek. A sorsolás ugyan nehezebb, de a legtöbb fogadóiroda szerint idén is Newton az MVP legnagyobb esélyese (3-3,5x), egy hajszállal megelőzve Aaron Rodgerst (4x).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!