Connect with us

Minden ami NFL

FK! Top50 III. rész

Egyre élesedik a verseny a legjobbak között. Most először találkozunk olyan játékossal, aki valakinél befért a top15-be, ráadásul a Cowboys személyében megvan az első olyan csapat, amelyik két játékost is delegált a legjobbak közzé.

 

top50iii

 

A felelevenítés kedvéért ITT és ITT olvashatjátok a lista végén szereplő játékosok kisebb értékelőjét, akik a következők:

 

51. Desmond Trufant, CB, Atlanta Falcons

50. Clay Matthews, OLB/ILB Green Bay Packers

49. Devin McCourty, S, New England Patriots

48. NaVorro Bowman, ILB, San Francsico 49ers

47. Carson Palmer, QB, Arizona Cardinals

46. Travis Frederick, C, Dallas Cowboys

45. Olivier Vernon, DE, New York Giants

44. Alex Mack, C, Atlanta Falcons

43. Mo Wilkerson, DE, New York Jets

42. Allen Robinson, WR, Jacksonville Jaguars

41. Terron Armstead, OT, New Orleans Saints

 

40. Zack Martin, G, Dallas Cowboys

 

Zack Martin helyett a Cowboys kiválaszthatta volna Johnny Manzielt is. Még szerencse, hogy Jerry Jonest leszavazták. Martin két éve van a ligában, azóta gyűjtött két Pro Bowl címet és két All Pro jelölést (egy első és egy második csapatosat). Ráadásul nem csak futás blokkolásban jó, de az irányítót is remekül védi, mindössze 1 sacket és 13 nyomást engedett egész szezonban. Nálunk három szerkesztőnél is befért a listára, legmagasabb helyezése a 16. volt.

 

39. Michael Bennett, DE, Seattle Seahawks

 

Bennett draftolatlan újoncként került a ligába, négy évig volt a Tampa Bay Buccaneers játékosa, de igazán a Seahawksban tudott kiteljesedni. Mióta Seattle-be költözött (2013), 25,5 sacket és 75 QB hitet szerzett, aminél jobbat csak JJ Watt és Carlos Dunlap tud felmutatni. Statisztikailag a tavalyi volt a legjobb éve, 53 tackle-lel és 10 sackkel. Ez utóbbi nem túl sok, de nem is ez, hanem a nyomásgyakorlás a fő erőssége: a rájátszással együtt 91-szer generált nyomást az ellenfél irányítójára, ami legjobb a 4-3-as endeknél. Nálunk négy helyen is odafért a listára, legjobb eredménye a 27. pozíció.

 

michaelbennettap0310ftr_e0ep9eyhrmll1csgcb8eckvg7

 

38. Ndamukong Suh, DT, Miami Dolphins

 

Bár Suht sokan kritizálják, elsősorban a hatalmas szerződése miatt, igazából karrierje egyik legjobb évét hozta: 6 sack, 61 tackle, 5 leütött labda, valamint hatvanszor sikerült nyomást generálnia. Mindezt úgy, hogy Olivier Vernonon kívül a front7-ben nem sok minőség volt tavaly. Három szerkesztőnél fért fel a listára, legjobb helyezése a 21. volt.

 

37. Greg Olsen, TE, Carolina Panthers

 

Olsen az első olyan játékos a listán, aki megcsípett egy top15-ös helyett (13.), és igazában ennek is köszönheti helyét a legjobbak között, mert meglepő módon mindössze két szerkesztő szavazott neki bizalmat. Tény, blokkolni nagyon nem tud, de kit érdekel, amikor 77 elkapásból 1104 yardot és 7 TD-t termelt. Newton egyetlen megbízható, konzisztensen levédekezhetetlen célpontja volt. Ő lett tavaly a 4. TE az NFL történetében, aki Super Bowlba jutott franchise-nál vezette a csapatát elkapásokban és elkapott yardokban is. A tavalyi teljesítménye Pro Bowlt és All Pro címet ért.

 

36. Geno Atkins, DT, Cincinnati Bengals

 

Atkins négy szerkesztő listáján is helyet kapott, nem is meglepő a 11 sackes (a PFF szerint 14 sackes) szezonja után, amiért Pro Bowlba és első csapatos All Pronak választották. Emellett volt 82 nyomásgyakorlása is, egyedül Aaron Donald tudott jobb teljesítményt nyújtani nála DT poszton. Abszolút elit játékos, legmagasabb helyezése nálunk a 24.

 

bensack

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!