Connect with us

Minden ami NFL

FK! Top50 IV. rész

Elérkeztünk az FK! Top50 azon szakaszához, ahol már nagyjából egyetértés van a szerkesztők között: négynél kevesebb “szavazatot” itt már egyik elit játékos sem kapott, de a 6/6-os arány sokkal gyakoribb. A mostani csomagban van az NFL legpontosabb irányítója, legjobb safety-je, a tavalyi szezon legjobb cornere, de van korábbi sack király és Patriotsos is.

 

top50iv

 

A felelevenítés kedvéért ITT (46-50) , ITT (41-45) és ITT (36-40) olvashatjátok a listán korábban szereplő játékosok kisebb értékelőjét, akik a következők:

 

51. Desmond Trufant, CB, Atlanta Falcons

50. Clay Matthews, OLB/ILB Green Bay Packers

49. Devin McCourty, S, New England Patriots

48. NaVorro Bowman, ILB, San Francsico 49ers

47. Carson Palmer, QB, Arizona Cardinals

46. Travis Frederick, C, Dallas Cowboys

45. Olivier Vernon, DE, New York Giants

44. Alex Mack, C, Atlanta Falcons

43. Mo Wilkerson, DE, New York Jets

42. Allen Robinson, WR, Jacksonville Jaguars

41. Terron Armstead, OT, New Orleans Saints

40. Zack Martin, G, Dallas Cowboys

39. Michael Bennett, DE, Seattle Seahawks

38. Ndamukong Suh, DT, Miami Dolphins

37. Greg Olsen, TE, Carolina Panthers

36. Geno Atkins, DT, Cincinnati Bengals

 

35. Drew Brees, QB, New Orleans Saints

 

Brees minden idők egyik legjobb irányítója, aki egész biztosan Hall of Famer lesz karrierje után. A liga talán legpontosabb irányítója, az idei szezonban elejtett labdák nélkül 77,2 %-kal passzolt, 20+ yardos átadásoknál ő volt a legjobb. 2006 óta minden évben 4000+ yardot és 25 TD-t dobott, négyszer lépte át az 5000 passzolt yardot, hatszor vezette a passzolt yardok listáját, nyolcszor dobott harmincnál több TD-t és még sorolhatnánk. Nálunk mind a hat szerkesztőnél szerepelt, legjobb helyezése a 16. volt.

 

34. Justin Houston, OLB, Kansas City Chiefs

 

Houston meglepő módon csak négy listára fért fel, pedig két éve még 22 sacket szerzett. A tavalyi éve nem volt jó sérülés miatt, de mindenképp All Pro és posztján top5-ös játékosról beszélünk, akinek abszolút helye van a legjobbak között. 7,5 sack, 60 nyomásgyakorlás, 6 leütött passz, két INT és egy kiharcolt fumble 30 tackle mellett mindössze 11 meccsen. Nálunk a legmagasabb helyezése a 13. volt.

 

houstonsack

 

33. Josh Norman, CB, Washington Redskins

 

Ahogy Houston megítélését lerontotta a tavalyi éve, Normant úgy megdobta a sajátja. A corner, aki eddig sehol nem volt, tavaly remek szezont produkált és az év talán legjobban játszó cornere volt. Kapott is a Redskinstől egy évi 15 milliót garantáló szerződést. A szezon első felében az ellenfél irányítói jobban jártak, ha inkább a földhöz vágták a labdát, mintha célba vették volna Normant. Mindössze a felé dobott labdák 51%-a került elkapó kezébe 54-es passer ratingért, miközben Norman lehúzott négy labdát, amiből kettőt vissza is vitt. Öt szerkesztő listájára fért fel, legjobb helyezése a 20. volt, ráadásul két szerkesztőnél.

 

32. Jamie Collins, LB, New England Patriots

 

Collins a második Patriots játékos a listán és elképesztő konzisztencia volt a szerkesztők között. Mind a hatan a 31. és 37. hely között rangsoroltuk, nem véletlenül. Mind futás ellen, mind pass rushban top5-ös a posztján, ráadásul egyetlen egy TD-t sem engedélyezett coverage-ben. A liga egyik legatletikusabb és legsokoldalúbb játékosa, a tavalyi szezonja után Pro Bowlba és All Pronak választották.

 

collins

 

31. Harrison Smith, S, Minnesota Vikings

 

Smith talán a liga legjobb safetyje jelenleg. Futás ellen megkérdőjelezhetetlenül a number 1, de passz ellen sem jön zavarba és az irányítót is kellően hatékonyan zavarja, ha épp azt kérik tőle. Nem véletlen, hogy ő a legjobban kereső safety, az utóbbi két évben első csapatos All Pronak választották.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!