Connect with us

Beharangozó

Kinek mennyire kemény? – AFC West

Nem egyszerű az AFC West csoportjára megírni a Kinek mennyire kemény? sorozatunk ide vonatkozó részét, hiszen a Broncos ugyan Super Bowl győztes, de a helyzet úgy hozta, hogy az irányítóhelyzetük a legrosszabb a divízióban. A Raiders nagyon jól építkezik és akár PO-contenderek is lehetnek, a Chiefs sem gyengült igazán a tavalyi rájátszás-szereplés óta, a Chargerst pedig csak nem sújtja megint olyan sérüléshullám, mint tavaly.

 

2016_DS_TopHeader_DivisionStandings_week17

 

A csapatok sorsolása egyébként nem nehéz a tavalyi mérlegek alapján (ami tudjuk, hogy nem mindig jelent túl sokat), a középmezőnybe tartoznak, egymás után foglalják el a 13-16. helyet a listán. Ezzel szemben repülniük azért többet kell, a Raiders második a listán, de a Chargers sem örülhet hetedik helyének.

 

A csoport 2016-ban a divízión belüli 6 meccsen felül megmérkőzik az AFC South és NFC South gárdáival, illetve természetesen az AFC maradék 2 olyan csapatával, amelyik azonos helyen végzett a csoportjában. Na vágjunk is bele, nézzük kinek mennyire kemény!

Denver Broncos

Panthers, Colts, @Bengals, @Buccaneers, Falcons, @Chargers, Texans, Chargers, @Raiders, @Saints, BYE, Chiefs, @Jaguars, @Titans, Patriots, @Chiefs, Raiders

Címvédőként a Broncosé az első meccs joga, így szeptember 8-án, csütörtök éjjel velük indul el a 2016-os NFL szezon. Nem is akármilyen meccsel, a Super Bowl visszavágója következik, a Panthers pedig nagyon harapós lesz, Newtonék támadóoldalon kicsit felpörögnek, a Mark Sanchez vezette offense pedig nem lesz elég Kuechlyék ellen. Elég keményen indul a Broncos szezonja, hiszen a Colts-Bengals duó következik, akik közül csak az indianapolisiakat sikerül két vállra fektetni a Manning visszavonulásával pikantériáját vesztő találkozón, Cincinnatiben az újonc William Jackson III megszerzi karrierje első és második intereptionjét Sancho ellen, bezzeg Dalton egy labdát sem ajándékoz a NoFlyZone tagjainak (bezony!). Ezzel el is jön a váltás ideje, kicsit korán ugyan, de jöhet Paxton Lynch!

 

split-paxton-lynch-mark-sanchez-050316-ap-ftrjpg_qv84a0hy1cn21iwjh29k4btbq

Szerintetek melyik héten jön el a váltás ideje?

 

Az 1-2-es kezdést követően két pofont kiosztanak az NFC South két szembe jövő delikvensének, majd egy csütörtök esti rangadón verik meg a Chargerst, ahol az edzői stáb fölényét és Von Miller zsenialitását használják ki a rövid hét alkalmából. És akkor következik az egyik legjobban várt mérkőzés, amikor extra hosszú hét után hétfő esti rangadóra utaznak Houstonba, ahol tárt karokkal és három interceptionnel várja őket Brock Osweiler. A Chargers hazai pályán ismét viszonylag könnyű falat lesz a védelemnek, ezzel az októbert egy parádés 5-0-val abszolválja a gárda. A jó eredmények ellenére nem lesz mindenki maradéktalanul boldog, mert Lynch többször is szenvedni fog és csak a védelem fogja megmenteni a seggét.

 

A következő vasárnap éjjel a Fekete Lyukban, a megerősödő és csoportgyőzelmi álmokat dédelgető Raiders ellen kikapnak, hogy aztán a dühüket a Saintsen vezessék le. Jól jön a kései pihenő hét, hiszen a szezon vége elég húzós lesz. Otthon egy extra héttel a Chiefs megverése nagyon fontos feladat lesz (és sikeres is), utána pedig kvázi két bemelegítő meccsen verhetik a Jaguarst és a Titanst, habár előbbin meg fognak izzadni rendesen. Az utolsó három hét viszont nagyon meredek, először a Patriots látogat a Mile High-ba és ebben nem lesz köszönet a vadlovaknak a tavalyi AFC-döntő visszavágójaként, Brady előtt viszonylag összeáll majd a fal, legalább 1,5-2 másodpercig távol tudják tartani Milleréket. Majd karácsony este utaznak az Arrowheadbe, ami senkinek sem egyszerű feladat, nem is lesz meg a győzelem. Az utolsó kör elég érdekes lesz, hiszen 10-5-ös mérleggel fogadják majd a Raiderst az újév első napján egy ki-ki meccsen a csoportgyőzelemért, a tapasztalat és edzői fölény pedig a segítségükre lesz. 11-5-ös mérleggel zárják a szezont, ami a rájátszáshoz mindenképp elég csoportgyőztesként, de a pihenőhetük nem lesz meg. 

Oakland Raiders

@Saints, Falcons, @Titans, @Ravens, Chargers, Chiefs, @Jaguars, @Buccaneers, Broncos, BYE, Texans (in Mexico), Panthers, Bills, @Chiefs, @Chargers, Colts, @Broncos

A Raiders 7-9-es szezon után még inkább megerősödve várja a 2016-os esztendőt és már a rájátszásról, esetleg a csoportgyőzelemről szövögetnek terveket. Ebben segít a sorsolás, hiszen ugyan 3-szor játszanak tavaly Super Bowlba jutó csapattal, csupán plusz három rájátszás-résztvevővel találkoznak és persze megkapták ők is az AFC és NFC South divíziót. Az első nyolc meccs amúgy egész pofásan néz ki a csapat számára. Így hirtelen meg is adnám nekik a 8 győzelmet, mindegyik csapatnál erősebbnek érzem a fosztogatókat, főleg hogy a Ravens elleni összecsapás a harmadik idegenbeli lesz a hollók számára az első négy körből, ráadásul át kell utazniuk az egész kontinensen. Utazás szempontjából a Jaguars-Buccaneers duó lenne problémás, de valószínűleg eltöltenek egy hetet a napsütötte Floridában és így nem lesz gondjuk az ingázással. A Broncos elleni hazait is beírtam ugyebár egyel feljebb a Raidersnek (Mack parádé ismét), így a sorsolás alapján kis/nagy szerencsével 9-0 is kinézhet a csapatnak a BYE week előtt, de két vereséget jósolok nekik erre az időszakra, méghozzá az elsőt New Orleansban és a hetedik hetit Jacksonville-ben, ugyanis a Raiders nem teljesít jól a keleti parton a korai sávban vasárnaponként, így végül 7-2-es mérleggel mehetnek pihenőre.

 

19382872-mmmain

Sok sackre számíthat Mack harmadik évében

 

Extra hosszú pihenőjük lesz egyébként, hiszen a BYE után ráadásul hétfő éjjel játszanak. A környezet pedig szokatlan, hiszen Mexikóban lépnek pályára a Texans ellen, ahol a sok készülés kifizetődik. A maradék hat meccs már nehezebb, a Panthers könnyen ellátja a bajukat, azonban Rex Ryan legénységét megütik hazai pályán. Az Arrowheadben a Broncoshoz hasonlóan Carrék is alulmaradnak, majd egy talán meglepetésnek tűnő vereség is becsúszik a Chargers otthonában, mivel a csoportriválisokat sosem szabad leírni. A 16. héten lehetséges, hogy az utolsó Oaklandben megvívott találkozót láthatják a nézők a Colts ellen és ezzel fel is paprikázzák őket egy győzelemre. A végén – ahogy már fentebb írtam – ki-ki meccs lesz a Broncosszal, ahol a tapasztalat győzedelmeskedik és a címvédő nyeri meg a csoportot. Összesítésben a Raiders nem panaszkodhat, sikerült egy 10-6-os szezont összerakni, amivel a rájátszás is meglesz.

Kansas City Chiefs

Chargers, @Texans, Jets, @Steelers, BYE, @Raiders, Saints, @Colts, Jaguars, @Panthers, Buccaneers, @Broncos, @Falcons, Raiders, Titans, Broncos, @Chargers

A tavalyi playoff-szereplés után nem lesz egyszerű ebben a csoportban újra bejutni, azonban a divízión kívüli sorsolás nem vészes, ahogy láthattuk korábban a Broncosnál és a Raidersnél is. Otthon kezdenek a Chargers ellen, akiket az utóbbi két évben oda-vissza vertek, mivel Riverst folyamatosan nyomás alatt tudták tartani. Justin Houston hiánya azonban nagyon meglátszik majd és vereséggel indítják az évet. Ezután Houstonba látogatnak, ami elég jól sült el legutoljára januárban, most viszont nem Hoyer fog dobálni (a Chiefs védőknek) és ugyan Osweiler sem váltja meg a világot, arra elég lesz, hogy vigyázzon a labdára és a Lamar Miller vezette futójáték vezérletével behúzzák azt a meccset. A Jetset még akkor is verik, ha Fitzpatrick visszatér, azonban utána vasárnap esti rangadón csúnya verést kapnak a Steelerstől. Elég korán van a pihenőhetük, ez nem fogja segíteni a szezon végét.

 

A pihenőhét előtt így fognak nézni a Chiefs szurkolói

A pihenőhét előtt így fognak nézni a Chiefs szurkolói

 

És közvetlenül a BYE utáni héten sem örülhetnek, hiszen idegenben nem tudnak felülkerekedni a Raidersen (Mack-show), ami egy nem túl kecsegtető 1-4-es szezonkezdetet vetít elénk, ahol felelevenül a tavalyi gyenge kezdés, majd parádés folytatás. Ezután talán könnyebb széria jön, a Saints gyenge védelmét Alex Smithék szétszedik a rövid játékaikkal, utána viszont két fontos meccs jön az AFC South duójával. A kristálygömböm nem teljesen tiszta ezen a tájékon, csak azt látom, hogy 1-1-es mérleggel szabadulnak a Colts-Jaguars párostól. A Panthers végiggázol ezen a csoporton, így a főnökök sem tudnak a nyomukba érni, a Buccaneers ellen viszont könnyebb találkozóra számíthatnak. Ahogy arról már volt szó, a Broncostól idegenben kikapnak Von Miller és társai parádézásának köszönhetően, azonban a Falcons nem lesz akadály, mivel Alex Smith a gyenge fala mögött is szabadon passzolgathat majd, semmi nyomás nem lesz rajta, a védelem pedig hozza a szokásosat.

 

5-7-tel érkeznek a hajrára, ami egy csütörtök esti rangadóval indul a Raiders ellen az Arrowheadben, primetime-ban ezzel a közönséggel a hátuk mögött pedig nem kapnak ki. A Titans nyilván könnyű falat, majd a Broncos elleni hazai karácsony esti mérkőzésről is volt szó, hogy behúzzák. És akkor az utolsó mérkőzésre utaznak San Diegóba, ahol még halvány reménysugár van a rájátszásra és mindent meg is tesznek érte, az év végi 9-7-es mérleg viszont nem lesz elég a PO-ra, mivel az AFC North befoglal magának két helyet és a Raiders lesz a másik wild card csapat.

San Diego Chargers

@Chiefs, Jaguars, @Colts, Saints, @Raiders, Broncos, @Falcons, @Broncos, Titans, Dolphins, BYE, @Texans, Buccaneers, @Panthers, Raiders, @Browns, Chiefs

Ahogy az eddigiekből talán kiderült, nem tartom a Chargerst komoly contendernek, a csoporton belül csak két győzelmet tudnak majd felmutatni (Week 1 @ Chiefs és Week 15 vs Raiders) és négy vereségbe is beleszaladnak. Egyszerűen nem elég jó ez a roster ahhoz, hogy rájátszásról vagy pozitív mérlegű szezonról beszélhessünk. Problémát okoz az is, hogy a jobb csapatokkal főleg idegenben találkoznak, így a hazai pálya sem az ő javukra billenti a ki-ki meccseket.

 

Búcsúzik idén a várostól a Chargers?

Búcsúzik idén a várostól a Chargers?

 

Az első győzelem után három hasonló erősségű csapat jön szembe, a Jaguars-Colts-Saints trióból azonban csak egyet sikerül behúzniuk. Ezután még nagyobb lejtmenet következik, hiszen a Raiders-Broncos-Falcons-Broncos kvartett elég húzós, négyszer vonulhatnak le a pályáról leszegett fejjel. Utána kis felüdülésként a Titanst elverik és a hazai pálya segíti őket a Dolphins ellen is. A pihenőhét után nagy hullámvasút következik, hiszen először kikapnak Houstonban, aztán otthon elverik a Jameis Winston vezette Buccaneerst, hogy aztán hatalmas verésbe szaladjanak bele Newtonékkal szemben. Kis meglepetésre megverik a Raiderst idegenben, a Browns is kötelező feladat, majd egy vereséggel zárják a szezont Riversék a Chiefs ellen, ez pedig akár az utolsó mérkőzés is lehet San Diego városában. Ez így ez 7-9-es mérlegre elég a Chargers számára és lehet tovább építkezni.

 

30 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
30 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ZERO_L
ZERO_L
2016-06-07 19:54

“először a Patriots látogat a Mile High-ba és ebben nem lesz köszönet a vadlovaknak a tavalyi AFC-döntő visszavágójaként”

“és meglepetésre a denveri kirándulás sem úgy sül el, ahogy azt Belichickék eltervezték”

na most egy kicsit összezavarodtam x.x

katonadani
Reply to  ZERO_L
2016-06-07 20:09

mivel nem ugyanaz az ember írta a két KMK-t, így előkerülhetett ellenkező vélemény :)

Szabolcs Mórocz
Szabolcs Mórocz
Reply to  ZERO_L
2016-06-08 09:08

Döntetlen?

polo62
polo62
2016-06-07 19:59

én arra lennék kíváncsi, hogy kinek prognosztizáljátok az első két kiemelést az AFC-ben, ha a Pats és a Broncos sem pihen majd? a Steelers szerintem bőven odaérhet, de a Southból elképzelni nem tudom, hogy bárki 11 győzelem közelébe kerüljön.

katonadani
Reply to  polo62
2016-06-07 20:10

nálam Pats, Steelers

katonadani
Reply to  katonadani
2016-06-07 20:11

és ugye a másik Kinek Mennyire Keményhez képest azért van változás, mert más írta azt, nem egyeztettük össze az egész sorsolást azért :)

polo62
polo62
Reply to  katonadani
2016-06-07 22:49

nem is néztem bocsi, teljesen úgy voltam vele, hogy ugyanaz a személy írta mindkettőt.

HBD72
HBD72
Reply to  katonadani
2016-06-09 14:18

Ezt akartam is kerdezni. De igy megvalaszolasra is kerult.( igy utolag gratulalnek a szakdolgozatodhoz erdekes olvasmany volt a repulon)

katonadani
Reply to  HBD72
2016-06-09 14:55

örülök, hogy tetszett :)

Daniel Grant
Daniel Grant
2016-06-07 20:42

Azért itt rögtön az elején elindultunk a fantasy műfaj irányába, mert nincs az az ég, hogy Paxton Lynchet a negyedik hétre be lehessen dobni a mély vízbe. Értem én, hogy Sanchez az Sanchez, címlapfotó meg buttfumble, de annak ellenére egy elég tapasztalt irányítóról beszélünk, aki mégiscsak volt anno AFC-döntőben is a Jets csapatával nem is egyszer, hanem kétszer. Tudom, hogy akkor is védelem cipelte a hátán, de mégis melyik csapat lenne képes egy irányítót vinni, ha nem a Denver.
Persze valószínű, hogy nem várják meg Elway-ék, amíg sanchizálódik a csapat, de adni fognak egy esélyt Marknak, és inkább a félidő környékén, vagy később (pl. Bye-week) jöhet Paxton.

katonadani
Reply to  Daniel Grant
2016-06-07 21:29

Elwayék úgy látják, hogy Lynch előbb bedobható, mint gondoljuk. Sokat gondolkodtam, hogy hol lehetne bedobni a mély vízbe, a BYE utáni sorsolás nem épp kedvező, előtte jó lehetne már bedobni, ellenben a negyedik héttől a BYE-ig nem vészes a dolog a Raiders ellenit (meg a Texanst mondjuk) kivéve.
Szerintem is lehet legit irányító ilyen védelemmel Sanchez, de ha jönnek az elején a problémák és interceptionöket halmoz, akkor nem nagyon lehet nem lecserélni szerintem. Persze ha készen áll mögötte Lynch, de ha tényleg úgy látják Elwayék, hogy hamarabb kész lehet, akkor válthatnak.

katonadani
Reply to  katonadani
2016-06-07 21:32

de egyébként azt is el tudom képzelni, hogy egész évben Sanchez lesz

Gergely Angyal
Gergely Angyal
Reply to  katonadani
2016-06-08 08:01

Sziasztok!
Elég meredeken hangzik, de szerintem Trevor Siemiant előbb fogják behozni, mint Lynchet. Az offseason-béli munkájával elégedettek az edzők, s neki van már egy év rutinja legalább edzések szintjén. Ráadásul őt már Kubiakék húzták, meglehet benne valamennyi bizodalom.
Én Sanchest sem írnám le. Nyilván a broncos szurkoló beszél belőlem, de jót tehet neki a csapatváltás, ha nem is úgy, mint Fitzmagicnek, de azért felülmúlhatja a Phillyben mutatott teljesítményét. A futójátékban én is javulást várok, bár nekem nagy szívfájdalmam, hogy nem javult minőségit az O-line, ami szerintem tavaly is sarkalatos pontja volt az offense gyengélkedésének, olyan értelemben, hogy nem segítette a nem túl acélos teljesítményű irányítókat.
Lényeg a lényeg, hogy én még reménykedek naivan, hogy Sanches nem lesz olyan rossz, de ha mégis tragikus lenne a teljesítménye, akkor én inkább tartanám valószínűnek Siemian becserélését.

katonadani
Reply to  Gergely Angyal
2016-06-08 09:31

én a futójátékban a fal miatt nem várok javulást érdemben. Siemian érdekes, szerintem ez nagyon egy offseason/OTA minihype körülötte, eléggé meglepne, ha hamarabb kezdene, mint Lynch (mondjuk egy Sanchez preseason sérülést kivéve)

Daniel Grant
Daniel Grant
Reply to  Gergely Angyal
2016-06-08 10:30

Siemian az szerintem kicsit erős gondolat, ne feledjük, hogy egy hetedik körös 250. pickről beszélünk, akinek az egyetlen valós meccsbéli tapasztalata egy térdelés a Pittsburgh ellen. Ráadásul egészen más harmadik számú irányítóként edzeni, mint kezdő(aspiráns)ként, tehát valószínűleg nem dobált annyit a kezdőcsapatnak, mint a többi irányító, így ezt az egy évet sem írnám fel olyan nagy tapasztalatnak.
Azzal viszont egyet értek, hogyha Sancheznek adnak egy kis bizalmat, akkor elviheti a csapatot, egy darabig mindenképpen.

Aron Nemeth
Aron Nemeth
2016-06-07 21:05

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy a szerkesztőségből mindenki úgy látta, hogy a 11-5 reális a Denver esetében?
Szerény véleményem szerint NFL szintet nézve első számú irányítójuk gyakorlatilag nincsen (Lynchnek kell 1-2 év, amire belejön, Sanchez pedig legjobb esetben is max. game manager QB), a védelem pedig papíron gyengült 1-2 húzó névvel tavalyhoz képest.

Én egy 9-7-et, de legjobb esetben is 10-6-ot reálisabbnak látok.
Panthers-L, Colts-W, @Bengals-L, @Buccaneers-W, Falcons-L, @Chargers-W, Texans-L, Chargers-W, @Raiders-L, @Saints-W, BYE, Chiefs-W, @Jaguars-W, @Titans-W, Patriots-L, @Chiefs-L, Raiders-W

Üdv, Áron

katonadani
Reply to  Aron Nemeth
2016-06-07 21:31

azért nem kell nagyon lesajnálni a Broncost, tavaly sem volt game managernél jobb QBjuk (nyilván nem Manning teljes karrierjét, csak az utolsó évét nézve), a védelem meg olyan sokat nem gyengült, hogy összeessen vagy top5 védelmen kívülre kerüljön. Aztán persze majd a többiek is elmondják mit gondolnak, ha észreveszik, hogy szóltam és nem felejtik el :D

Aron Nemeth
Aron Nemeth
Reply to  katonadani
2016-06-07 21:35

Jogos, ebbe hirtelen én sem gondoltam bele.. :)

” azért nem kell nagyon lesajnálni a Broncost, tavaly sem volt game managernél jobb QBjuk “

Leonidasz007
Leonidasz007
Reply to  Aron Nemeth
2016-06-07 21:48

Én személy szerint egy 10-6 körülre tippelem. A védelem ha “éhes mRadt amkor továbbra is ligaelit. A secondary egyben maradt, trevathan fog nagyon hiányozni de ha őt pótolni tudjak akkor nem sokkal lesz rosszabb mint tavaly. Az offense meg mem lesz rosszabb, mivel tavaly elég rossz volt. Egy stagnáló passzjátékot, javuló futast várok. Speciel teamen sok fog múlni mert bár nem az húzta a csapatot de fontos szituàciokban résen voltak

redbull76
redbull76
2016-06-07 21:58

A 9-0 azért egy elvakult Raiders szurkolò fejében se nagyon fordul meg szerintem.

katonadani
Reply to  redbull76
2016-06-07 23:20

meredeken hangzik, de nem nehéz az elején a sorsolás. Persze én se adtam meg végül a 9-0-át, mert valószínűtlennek tűnik, de jelen állás szerint 7-8-on biztosan esélyesek nálam.

redbull76
redbull76
Reply to  katonadani
2016-06-07 23:39

Lehet hogy nem tűnik nehéznek, de lehet pàr szoros vereség benne, egy szar meccs Carrtòl, és rögtön lehet 3-6 a pihenő előtt.Most mindenki lefikàzza a Chargers-Ravens-Saints stb. csapatokat a tavalyi szezon miatt, de ezek tuti nem szarabbak mint a Raiders. Szerintem simàn lehet csoporton belül 1-5 és a végén meg 6-10

katonadani
Reply to  redbull76
2016-06-08 09:25

azért tavaly is 7-9 voltak és csak jobbak lettek, egyrészt új emberekkel, másrészt a fiatal mag is érettebb lett. A sorsolás sem vészes igazán, nem igazán tudom elképzelni, hogy 8-8-nál rosszabb szezonjuk legyen.

Persze a meglepetés vereségek benne vannak bármikor, de a meglepetés győzelmek is :P Szerintem egyébként játékosállományt tekintve mind a Chargers mind a Ravens, mind a Saints rosszabb a Raidersnél.

pritek
pritek
2016-06-08 10:28

Sanchot lecserélik a Colts/Panthers/Bengals hármas ellen begyűjtött 1-2es mérleg után? Ráadásul úgy hogy L-W-L(idegenben) a sorrend? Az újonc Lynch rögtön ez után 5-0val kezd? Egy rekesz sört és egy Tiplit fizetek ha ez így lesz. Már önmagában mind a kettő is lehetetlen. Ha Lynch ennyire jó lenne, az látszana az edzőtáborban is és eleve ő kezdene, nem bíznák rá Sanchora a csapatot. Ha viszont már rábízzák, nem hiszem el, hogy van olyan vezető, aki egy ilyen sorozat után rögtön egy újoncnak adná át a csapatot. Még 0-3 esetében is kételkedem, de 1-2nél teljesen kizárt. Még akkor is ha nyilvánvalóan játszhat pocsékul a győzelem ellenére is.

katonadani
Reply to  pritek
2016-06-08 10:54

valamikor jönni fog, a későbbiekben pedig nem láttam, hogy okosabb lenne bedobni. De ha fogadni kéne, valszleg én se tenném meg, hogy a negyedik hétnél látni fogjuk már. Az 5-0 is elképesztően hangzik, de azokat a csapatokat a védelem nagyon megfogja, nem kellene sokat hozzátennie Lynchnek, szinte semmit.

Logikusan szerintem ha még idén váltani akarnak, akkor itt lehet érdemes bedobni, mert a bye után egy chiefs védelem ellen kezdeni nem lenne túl szerencsés és a további fordulókban is csak a titans könnyű ellenfél. Az év elején a 4. fordulótól pedig azért a BYE-ig a Raiders ellenin kívül mindegyiknél ők az esélyesek, sokszor magasan is, ezért ott akár egy kicsit gyengébb Lynch-csel is végigmasírozhatnak, aki pedig így tapasztalatot gyűjtene az év végi nehezebb időszakra. Én így gondolkodtam, hogy ha Elayék azon gondolkodnak, mikor rakják be, akkor ez lehet a legideálisabb

pritek
pritek
Reply to  katonadani
2016-06-08 12:18

Én csak azt nem látom, hogy miért ne kezdenének rögtön vele ha annyira kezdetni akarják. Ha ennyire nem akarnak Sanchoval játszani, akkor az első három meccset is nyugodtan rá lehet bízni a védelemre 1-2ig Lynch is eljutna ezzel az erővel.
A másik részével kapcsolatban meg azért vagyok szkeptikus, mert tök mindegy milyen védelmed van, ha az újonc irányítódra minden második snapnél rágyújtják a házat (márpedig rá fogják) akkor az vagy megtörik és jön a szopó, vagy egy extra tehetséges kölyökről van szó, ami nekem nem jött át eddig. Nem azt mondom, hogy nem tud meccset nyerni, de hogy az első ötöt sorozatban nem, az fix.

katonadani
Reply to  pritek
2016-06-08 12:23

hát egy Panthers ellen extrán nem dobdám be a őt a mély vízbe :D Egy Bucs-Falcons-Chargers ellen sokkal szívesebben, nem az erős védelmekről híresek :) És azért tavaly Manninggel és Osweilerrel sem süvített az offense, ott is rájuk volt gyújtva a ház minden második snapnél. Oké, Manning ezt persze jobban kezeli, mint egy újonc, de Osweiler is összehozott 3 győzelmet az első három meccsén, pedig ott egy Patriots is volt köztük. Nyilván nem Osweilernek köszönhetően első sorban, de most se Lynchtől várnák a megváltást

pritek
pritek
Reply to  katonadani
2016-06-08 16:34

Oszi bácsi nem volt újonc és gondolom Manning papa ott sutyorgott a fülébe, ami azért megnyugtató. Lynchnek max a tacobár étlapját fogja tudni Sanchez elmondani érthetően. Minemellett tévedtem már ennél nagyobbat is életemben.

renningan
renningan
2016-06-08 23:56

Én most előre nagyobb pénzben mernék rá fogadni, hogy a Chargers szétkapja a Pantherst :)

katonadani
Reply to  renningan
2016-06-09 00:06

állom :D

30
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x