Connect with us

Hír

Arthur Jones kifakadt

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Arthur Jones, a Colts védőfalembere tiltott szerek használata miatt négy meccses eltiltást kapott a ligától. A hírek hallatán ki is fakadt rendesen a vizsgálatokra, szerinte ugyanis manapság már rengeteg olyan termék létezik, amiről nem is tudni, hogy valójában tiltott szereket tartalmazhat.

 

AFC+Championship+Indianapolis+Colts+v+New+t_yGW1e4Tqyl

 

“Ennyi erővel, ha túl sok köhögéscsillapító szirupot veszek be, arra is rámondja az NFL, hogy tiltott szerek használata ellen vétkeztem” – mondta. Hozzátette, hogy az NFL tiltólistáján rengeteg olyan dolog szerepel – jelen esetben a pszeudoefedrin, amit sok megfázás elleni gyógyszer tartalmaz, így akaratlanul is képes valaki véteni a szabályok ellen. Azt viszont elfelejtette, hogy az NFL engedi az ilyen gyógyszerek használatát, ha az a csapatorvos által jóvá lett hagyva, például egy nátha miatt. Végül annyiban hagyta az ügyet, és nem kívánt részletesen belemenni, így elfogadta a büntetését.

 

Jones pozitív eredményeit azonban nem hozta – és valószínűleg nem is fogja – nyilvánosságra hozni az NFL, ami megint egy érthetetlen gondolat a részükről. Szerintük, ha tényleg ártatlan, és nem tudott arról, hogy tiltott szert juttat a szervezetébe, akkor bizonyítsa be, és mutassa meg, miért kerülhetett ez az anyag a szervezetébe.

 

 

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
AwesomeOne
AwesomeOne
7 years ago

Tehát a bűnös, az bűnös, amíg be nem bizonyítja ártatlanságát. Érdekes…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x